Antena Meniu Search
x

O tânără răpită din casă, în Arad, a sărit din maşină în mers pentru a scăpa

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost răpită dintr-o casă din Arad, iar pentru a scăpa de agresori a sărit dintr-o maşină în mers, într-o intersecţie din oraş.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 14.11.2019, 12:23

Tânăra răpită din casă, în Arad, a sărit dintr-o maşină în mers pentru a scăpa
Tânăra răpită din casă, în Arad, a sărit dintr-o maşină în mers pentru a scăpa - Profimedia Images / Ilustraţie

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost răpită dintr-o casă din Arad, iar pentru a scăpa de agresori a sărit dintr-o maşină în mers, într-o intersecţie din oraş.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, în localitatea Vărădia de Mureş din Arad, acolo unde tânăra de 26 de ani locuia cu iubitul ei turc.

În timp ce se aflau în casă, cei doi au primit 'vizita' a doi bărbaţi, unul în vârstă de 30 de ani, din Caraş-Severin, şi altul de 20 de ani, din Hunedoara.

Cei doi atacatori au intrat peste ei în casă şi l-au bătut pe cetăţeanul turc în vârstă de 34 de ani.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, cei doi au răpit-o pe tânăra de 26 de ani şi au băgat-o într-o maşină cu care au plecat.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Caraş-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din judeţul Hunedoara, identificat de poliţişti ulterior, ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localităţii Vărădia de Mureş, unde cetăţeanul turc se afla împreună cu concubina sa de 26 de ani, din judeţul Sibiu. Aceştia ar fi lovit cetăţeanul turc, ulterior ar fi luat-o cu forţa pe tânăra de 26 de ani şi ar fi transportat-o cu maşina fără voia acesteia pe traseul Vărădia de Mureş - Deva - Timişoara - Lipova - Arad. Tânăra ar fi reuşit să scape într-o intersecţie semaforizată de pe raza municipiului (Arad n.r.)", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După ce a scăpat, fata s-a dus direct la Poliţie şi a povestit tot ce s-a întâmplat. În acelaşi timp, cetăţeanul turc a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au pornit imediat căutările pentru prinderea celor doi răpitori şi au reuşit să îi prindă în Lipova.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O tânără răpită din casă, în Arad, a sărit din maşină în mers pentru a scăpa