Antena Meniu Search
x

Tânără de 21 ani răpită din mall, în Arad. Mama, tatăl și fratele fetei, reținuți de poliție

Doi bărbați și o femeie au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au răpit o tânără de 21 de ani dintr-un mall din Arad. Scenele au avut loc joi, iar agresorii sunt mama, tatăl și fratele fetei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.09.2020, 13:39

Tânăra din Arad a fost răpită din mall de frate și părinți
Tânără de 21 ani răpită din mall, în Arad. Mama, tatăl și fratele fetei, reținuți de poliție - Profi Media / Imagine ilustrativă
  • Polițiștii au reținut trei arădeni pentru lipsirea de libertate a unei tinere de 21 de ani.
  • Ei vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Tânăra a fost luată pe sus din centrul comercial, băgată cu forța într-o mașină, "după care au plecat într-o direcție necunoscută".

În urma unui apel la 112, au fost formate filtre în trafic, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat maşina în localitatea Chişineu-Criş, la aproximativ 45 de kilometri distanță de locul unde a avut loc incidentul.

Agresorii, nimeni alții decât tatăl, mama și fratele fetei, au fost duşi la audieri, în urma cărora au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

"La data de 17 septembrie, în jurul orei 14.00, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, împreună cu o femeie de 49 de ani, în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prin folosirea forței fizice au forțat o tânără de 21 de ani să se urce într-un autoturism, după care au plecat într-o direcție necunoscută. 

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, cei bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați în trafic pe raza localității Chișineu-Criș, fiind conduși la sediul I.P.J. Arad pentru audieri", a transmis IPJ Arad într-un comunicat citat de aradon.ro.

Astăzi, ei vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânără de 21 ani răpită din mall, în Arad. Mama, tatăl și fratele fetei, reținuți de poliție