Antena Meniu Search
x

Imagini video cu tancul rămas în drum după ce i-a căzut şenila, la parada de 1 Decembrie din Galaţi: "Doamne ferește să fim atacați..."

Imagini video cu tancul Unităţii Militare 01551, care s-a defectat în timpul paradei de 1 Decembrie din Galaţi. Colosul a rămas în drum, după ce una din şenile i-a cedat, blocând circulaţia din centrul oraşului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.12.2019, 08:50

Tancul a rămas în drum, după ce una din şenile i-a cedat, blocând circulaţia din centrul oraşului
Imagini cu tancul rămas în drum după ce i-a căzut şenila, la parada de 1 Decembrie din Galaţi - Observator.tv

Imagini video cu tancul Unităţii Militare 01551, care s-a defectat în timpul paradei de 1 Decembrie din Galaţi. Colosul a rămas în drum, după ce una din şenile i-a cedat, blocând circulaţia din centrul oraşului.

Principalul bulevard din Galați şi circulaţia mijloacelor de transport în comun au fost blocate, duminică, mai bine de o oră, după ce unul dintre cele două tancuri ale UM 01551 s-a defectat în timpul paradei de 1 Decembrie.

După ce tancurile au trecut de tribuna oficială, ele au trebuit să întoarcă, la intersecţia bulevardului Brăilei cu strada Cuza, însă în momentul virării, la unul din cele două tancuri s-a defectat şenila de pe partea stângă.

Timp de peste o oră, tanchiştii dar şi alte forţe militare au încercat să repare defecţiunea, timp în care mii de gălăţeni care asistaseră la parada militară au încercuit tancul, făcând fotografii.

Păţania militarilor a fost aspru comentată pe reţelele de socializare, mulţi dintre internauţi făcând băşcălie de tehnica de luptă aflată în dotarea armatei.  

"Doamne ferește să fim atacați...cred că ar râde, li s-ar face milă și ar pleca..."

"Cît timp nu vine papașa Vladimir Vladimirovici, nu riscă nimeni nimic dacă mai sînt scoase la cîte-o paradă și se strică. Am făcut armata într-un mare regiment care avea și tancuri. Era jale cînd se făceau ceva manevre, cel puțin jumătate dintre ele rămîneau defecte pe drum. Dar, repet e bine cîtă vreme nu avem nevoie de ele"

"În cazul unui conflict terestru in situatia geopolitica actuala, va zic eu ca ne-am nascut intr-un loc gresit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini video cu tancul rămas în drum după ce i-a căzut şenila, la parada de 1 Decembrie din Galaţi: "Doamne ferește să fim atacați..."