Antena Meniu Search
x

Oroare la Iaşi. O fată bolnavă psihic a fost bătută şi batjocorită de propriul tată. Bărbatul a fost arestat

Oroare la Iaşi, în casa unei familii din Răducăneni. O tânără de 27 de ani, bolnavă psihic, a fost bătută şi batjocorită în repetate rânduri de propriul tată.

de Redactia Observator

la 20.04.2019, 10:45

Oroare la Iaşi. O fată bolnavă psihic a fost bătută şi batjocorită de propriul tată. Bărbatul a fost arestat - Profi Media

Oroare la Iaşi, în casa unei familii din Răducăneni. O tânără de 27 de ani, bolnavă psihic, a fost bătută şi batjocorită în repetate rânduri de propriul tată.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Răducăneni, județul Iași, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-a bătut şi violat în mod repetat propria fiică, în vârstă de 27 de ani.

Pe 22 martie, polițiștii au ajuns la o casă din Răducăneni, unde a avut loc un conflict între tată și fiica lui. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat lucruri înfiorătoare. 

Tatăl şi-a violat fiica în mod repetat

Bărbatul şi-a violat fiica de mai multe ori, începând cu anul 2017. 

Fata a fost dusă la un control la IML pentru a se verifica dacă cele acuzate sunt reale. Bărbatul este cercetat acum într-un dosar penal pentru viol în formă continuată. 

Pe data de 15 aprilie, bărbatul a fost testat cu aparatul poligraf și a recunoscut că a întreținut relații intime cu fiica sa, scrie bzi.ro

Pe 17 aprilie, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Oroare la Iaşi. O fată bolnavă psihic a fost bătută şi batjocorită de propriul tată. Bărbatul a fost arestat