Antena Meniu Search
x

Un tată văduv s-a îmbrăcat în femeie pentru 'Ziua Mamei', la şcoala fiicei sale

Un tată rămas văduv la numai 33 de ani s-a îmbrăcat în femeie pentru a participa la o serbare organizată la şcoala fiicei sale de 'Ziua Mamei'. Fiica bărbatului i-a cerut să vină cu ea la serbare şi să îi fie şi mamă pentru o zi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.12.2019, 20:12

Un tată văduv s-a îmbrăcat în femeie pentru 'Ziua Mamei', la şcoala fiicei sale
Un tată văduv s-a îmbrăcat în femeie pentru 'Ziua Mamei', la şcoala fiicei sale - globo.com

Un tată rămas văduv la numai 33 de ani s-a îmbrăcat în femeie pentru a participa la o serbare organizată la şcoala fiicei sale de 'Ziua Mamei'.

Fiica bărbatului i-a cerut să vină cu ea la serbare şi să îi fie şi mamă pentru o zi.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, în oraşul Goiana din Brazilia, acolo unde Daniel Correa, tatăl văduv în vârstă de 33 de ani, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată când a venit la şcoala fiicei sale îmbrăcat în femeie.

Soţia tânărului a murit, în urmă nu cu mult timp, din cauza unor complicaţii ale bolii autoimune Lupus.

Pe acelaşi subiect

Fiica lui Daniel, Luna, în vârstă de 5 ani, l-a rugat pe acesta să îl însoţească la serbare ca şi cum ar fi mama ei, pentru a nu se simţi diferită faţă de ceilalţi colegi din clasă.

Jurnaliştii de la globo.com au precizat că tânărul tată văduv a încercat să îşi convingă fiica să meargă la serbare însoţită de bunică sau de mătuşile ei, însă Luna a insistat ca el să fie cel care trebuie să vină la serbare.

"Mi-a cerut cu lacrimi în ochi să fiu mama pentru o zi. Mi-a cerut să-mi vopsesc barba roz și să-mi pun perucă blondă, așa cum era părul soției mele", a declarat tatăl fetiţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, tânărul tată a mers la şcoala fiicei sale îmbrăcat într-o rochie fără mâncei, purtând o perucă blondă, la fel cum era şi părul soţiei sale şi cu barba vopsită... roz.

Imaginile au impresionat pe toată lumea, inclusiv pe fetiţa de cinci ani care a declarat că se bucură nespus că este la şcoală alături de mama sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un tată văduv s-a îmbrăcat în femeie pentru 'Ziua Mamei', la şcoala fiicei sale