Antena Meniu Search
x

Tatăl minorei care a bătut și umilit o copilă de 13 ani, la Târgu Jiu: „A fost o greșeală, dar e prea mult să fie băgată în arest”

Tatăl agresoarei de 14 ani din Târgu Jiu, care a bătut și umilit o fată de 13 ani, susține că fiica lui este vinovată și își asumă ceea ce a făcut, însă, mai spune el, nu poate accepta ca un copil de 14 ani să fie reținut și băgat în arest.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.09.2020, 08:59

Tatăl minorei care a bătut și umilit o copilă de 13 ani, la Târgu Jiu
Tatăl minorei care a bătut și umilit o copilă de 13 ani, la Târgu Jiu - Captura YouTube
  • Tatăl fetei de 14 ani spune că fiica lui și-a recunoscut vina, însă nu consideră că era necesară arestarea ei pentru 24 de ore.
  • Bărbatul susține că inclusiv diriginta i-ar fi cerut să o retragă de la școala în care învață.

În momentul în care polițiștii i-au spus că fiica lui va fi reținută, bărbatul a suferit un șoc și a răbufnit în plâns: ”Este vinovată, mă pun în postura părinților fetelor lovite, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta”, a spus bărbatul printre lacrimi, pentru gorjonline.ro.

Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei…”, spune tatăl fetei.

Bărbatul le-a spus jurnaliștilor că își vrea să îndrepte comportamentul fiicei lui și să îi dea încă o șansă la viață.

”Să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greșit noi ca părinți undeva, vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară să aresteze copilul ăsta de 14 ani”, a spus bărbatul vizibil afectat.

Tatăl minorei a declarat că i s-a sugerat de către diriginta acesteia să o retragă de la școala la care învață.

”Am fost la școală sa iau caracterizare despre comportamentul și situația școlară a fiicei mele și mi s-a sugerat să nu se mai ducă acolo în acea școală, să o retrag de acolo. Chiar diriginta ei mi-a zis să o mut că va avea media scăzută la purtare. Ce să fac, acum să o las pe stradă?”, s-a întrebat acesta.

Patru fete au snopit în bătaie o copilă de 13 ani

Scandalul a plecat după ce în spaţiul public au apărut imagini în care o adolescentă este bătută de alte patru fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, care are loc la Târgu Jiu.

Menţionăm că imaginile sunt extrem de violente şi nu pot fi prezentate în acest articol.

În imagini, victima este în genunchi, în timp alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ. În tot acest timp, un băiat filmează şi comentează scena.

Polițiștii au demarat o anchetă și au descoperit că una dintre minore nu era la prima faptă de acest gen, iar un alt episod violent, al cărei protagonistă a fost se consumase în vara acestui an, pe o stradă din Tg-Jiu, victimă fiind tot o minoră. Fata a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de lovire sau alte violențe. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tatăl minorei care a bătut și umilit o copilă de 13 ani, la Târgu Jiu: „A fost o greșeală, dar e prea mult să fie băgată în arest”