Antena Meniu Search
x

Un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera. Flăcări uriaşe au curprins maşina, fumul dens văzut de la kilometri distanţă (Video)

Imagini dramatice, în această dimineaţă, după ce un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera din Bucureşti. Flăcări uriaşe au cuprins maşina, fumul dens fiind văzut de la kilometri distanţă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2019, 10:18

Imagini dramatice, în această dimineaţă, după ce un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera din Bucureşti
Un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera. Flăcări uriaşe au curprins maşina, fumul dens văzut de la kilometri distanţă - Observator.tv

Imagini dramatice, în această dimineaţă, după ce un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera din Bucureşti. Flăcări uriaşe au curprins maşina, fumul dens fiind văzut de la kilometri distanţă.

Momente de panică pe podul Pipera din Capitală, în această dimineaţă, în jurul ore 6.50, după ce un taxi aflat în mers a luat foc.

În orice moment, maşina putea exploda din cauza sistemului GPL, astfel că traficul a fost oprit. 

Şoferul taxiului, în vârstă de 44 de ani, a scăpat ca prin minune.

Un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera

Bărbatul era singur în autoturism atunci când a văzut că iese fum. A oprit maşina, s-a dat jos şi a sunat la 112.

La scurt timp, flăcările uriaşe au cuprins autotursimul, fumul dens care s-a ridicat peste zona de nord a oraşului putând fi văzut de la kilometri distanţă.

Poliţia a securizat zona, în timp ce pompierii au acţionat pentru a stinge focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un taxi a luat foc în mers, pe podul Pipera. Flăcări uriaşe au curprins maşina, fumul dens văzut de la kilometri distanţă (Video)