Antena Meniu Search
x

Taximetrist bătut şi jefuit cu un pistol. Clienţii l-au lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila

Un taximetrist din Galaţi a fost ameninţat cu pistolul şi jefuit de trei clienţi pe care i-au luat cu maşina. Indivizii l-au bătut pe bărbat, după care l-au lăsat fără taximetru.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.12.2019, 09:16

Un taximetrist din Galați a fost jefuit cu pistolul la tâmplă
Taximetrist bătut şi jefuit cu un pistol. Clienţii l-au lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila - Imagine ilustrativă

Un taximetrist din Galaţi a fost ameninţat cu pistolul şi jefuit de trei clienţi pe care i-au luat cu maşina. Indivizii l-au bătut pe bărbat, după care l-au lăsat fără taximetru.

Totul s-a întâmplat pe şoseaua care leagă Galaţiul de Brăila.

Trei indivizi s-au urcat în maşina taximetristului şi i-au cerut să-i ducă la un loc de agrement spre Brăila. Pe drum, unul dintre bărbaţi a scos un pistol şi, sub ameninţare, l-a obligat pe şofer să coboare şi să le dea cheile, scrie expressdedunare.ro.

Între taximetrist și clienți s-a iscat o altercație, în urma căreia șoferul de taxi s-a ales cu o fractură la picior. Clienții au reușit să îi fure mașina și au plecat spre Brăila.

Taxiul furat a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonat în Brăila.

În urmă cu 7 ani, un alt taximetrist de la Samatax a fost jefuit și ucis de doi clienți. Bărbatul a luat clienții din stație, pe 27 noiembrie 2012, a anunțat Dispeceratul că iese din oraș și a dispărut fără urmă. Trupul său neînsuflețit a fost găsit aruncat într-o fântână părăsită lângă Costache Negri, câteva zile mai târziu. Ucigașii au fost arestați chiar când încercau să fugă din țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Taximetrist bătut şi jefuit cu un pistol. Clienţii l-au lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila