Antena Meniu Search
x

Un taximetrist a fost bătut de trei şoferi Uber în faţa unui club din Bucureşti (Video)

Un taximetrist a fost bătut, noaptea trecută, de trei şoferi Uber, în faţa unui club din Bucureşti.

Un taximetrist a fost bătut de trei şoferi Uber în faţa unui club din Bucureşti - Facebook

Un taximetrist a fost bătut, noaptea trecută, de trei şoferi Uber, în faţa unui club din Bucureşti.

Totul s-a întâmplat în faţa clubului Expirat din Capitală, acolo unde şoferul de taxi a fost înconjurat de trei şoferi Uber care l-au agresat. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor săi prin staţie, însă până la sosirea acestora, şoferii de la Uber ar fi fugit.

Taximetriştii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie, dar şi o autospecială SMURD. Medicii i-au acordat şoferului primul ajutor medical.

Pe acelaşi subiect

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a emis, astăzi, un comunicat de presă referitor la incidentul de noaptea trecută.

"COTAR semnalează o situaţie inadmisibilă: prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti a avut loc aseară, în Bucureşti, ca urmare a vidului legislativ creat de politicieni incompetenţi şi corupţi. Trei şoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în faţa unui club din Bucureşti. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor care au ajuns la locul faptei să îl salveze pe cel atacat şi au sunat la serviciul unic de urgenţă 112. Şoferii UBER au fugit până la sosirea poliţiştilor şi ambulanţei SMURD", se arată în comunicatul COTAR.

În această dimineaţă, taximetristul agresat a depus plângere la Secţia 14 Poliţie.

Reprezentanţii Uber au emis un comunicat în care infirma acuzaţiile aduse, explicând că, în urma verificărilor făcute, cele trei numere de înmatriculare surprinse în înregistrarea video nu există în baza de datei a companiei.

“Informaţia nu este adevărată. Am făcut verificări şi cele trei numere de înmatriculare care apar în înregistrarea video nu se află în baza noastră de date cu şoferi parteneri. Întotdeauna vom condamna ferm orice formă de violenţă şi credem că Bucureştiul are nevoie şi de servicii de taxi şi de soluţii alternative de transport, precum Uber”, au declarat reprezentanţii Uber România, în cadrul comunicatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un taximetrist a fost bătut de trei şoferi Uber în faţa unui club din Bucureşti (Video)