Antena Meniu Search
x

Un taximetrist spaniol a fost concediat, după ce un român i-a furat maşina, în timpul cursei

Un taximetrist spaniol a fost concediat, după ce un român i-a furat maşina, în timpul cursei. Proprietarul autoturismului l-a dat afară pe şofer şi spune că românul i-a produs pagube de 1.000 de euro la maşină.

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 11:43

Un român, hoţ de taxiuri
Un taximetrist spaniol a fost concediat, după ce un român i-a furat maşina, în timpul cursei - Malaga Hoy

Un taximetrist spaniol a fost concediat, după ce un român i-a furat maşina, în timpul cursei. Proprietarul autoturismului l-a dat afară pe şofer şi spune că românul i-a produs pagube de 1.000 de euro la maşină.

Un român a comandat pe 2 mai un taxi, la plajă, între Velez şi Malaga. I-a spus şoferului când acesta a sosit că vrea să meargă la Marbella, aproape 100 de km, o cursă de 130 de euro. Acesta şi-a dat seama că nu are suficient combustibil să ajungă la destinaţie şi a oprit într-o staţie de benzină, să alimenteze.

A făcut plinul şi s-a dus să plătească. A văzut atunci cum românul sare de pe bancheta din spate pe locul şoferului, porneşte maşina cu o cheie wi fi şi demarează pe autostradă. 

Disperat, taximetristul a alertat proprietarul maşinii, angajatorul lui, apoi poliţia. Maşina a fost descoperită după şase ore, ascunsă într-o curte, iar hoţul identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Pe drumul spre Marbella, românul a mai alimentat şi el odată, de 85 de euro, fugind fără să plătească, scrie Malaga Hoy.

Proprietarul taxiului a declarat pentru sursa citată că l-a concediat pe taximetristul care lucra de doi ani pentru el: "Nu avea voie să lase clientul singur în maşină, nesupravegheat. Ştia că nu are voie să alimenteze cu client în maşină şi de asemenea în cazul uneor astfel de curse, pe distanţe mari, trebuie să ceară plata în avans. Îmi pare rău, a trebuit să îl concediez, paguba la maşină e de 1.000 de euro, a fost lovită de hoţ."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un taximetrist spaniol a fost concediat, după ce un român i-a furat maşina, în timpul cursei