Antena Meniu Search
x

Teroare pe o stradă din Buzău! Un tânăr s-a aruncat în faţa maşinii, s-a ridicat şi a urmat calvarul. Medicii s-au baricadat în ambulanţă

Teroare pe o stradă din comuna Săgeata, judeţul Buzău, provocată de un tânăr de 35 de ani cunoscut cu probleme comportamentale.

Teroare pe o stradă din Buzău. Un tânăr a atacat medicii de pe ambulanţă
Teroare pe o stradă din Buzău! Un tânăr s-a aruncat în faţa maşinii, s-a ridicat şi a urmat calvarul. Medicii s-au baricadat în ambulanţă - Facebook

Teroare pe o stradă din comuna Săgeata, judeţul Buzău, provocată de un tânăr de 35 de ani cunoscut cu probleme comportamentale.

După ce a băut peste măsură, bărbatul s-a aruncat în fața unei ambulanțe care se îndrepta către o urgență medicală, în localitatea Banița.

S-a întâmplat în această după-amiază, în jurul orei 12:00, la dispensarul medical din comuna Săgeata, potrivit reporterbuzoian.ro.

Solomon I. s-a ridicat pe propriile picioare, după care a început să lovească autospeciala și aparatura medicală. 

Mai mult, preţ de câteva zeci de minute, cât a durat până la sosirea poliţiei, agresorul a agitat un cuțit în fața ambulanței în care se baricadaseră salvatorii.

Într-un final, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și dus la secție. 

Ulterior, Solomon I. a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Teroare pe o stradă din Buzău! Un tânăr s-a aruncat în faţa maşinii, s-a ridicat şi a urmat calvarul. Medicii s-au baricadat în ambulanţă