Antena Meniu Search
x

Două tinere de 17 și 20 de ani, amenințate cu sabia și sechestrate de clienți într-un apartament din Iași. VIDEO

Două tinere din Galați, cu vârste de 17 și 20 de ani, au fost sechestrate de doi bărbați și un adolescent, într-un apartament din Iași. S-a întâmplat noaptea trecută, după ce fetele au dat anunț la mica publicitate că oferă servicii sexuale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.11.2020, 11:22

Fetele sechestrate în Iași au fost salvate de polițiști
Două tinere de 17 și 20 de ani, sechestrate de clienți într-un apartament din Iași - Ziarul de Iași / Radu Meșniță
  • Cele două tinere au fost amenințate și sechestrate într-un apartament din Iași.
  • Fetele au fost eliberate de polițiști.

Alerta la 112 a fost dată în jurul ore 23.00.

O tânără din Galați anunța că faptul că sora ei, care se află pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie, de pe raza municpiului Iaşi. 

Ulterior, fetele nu au mai răspuns la telefon.

Cele două fete, amenințate cu sabia și sechestrate

Potrivit unor surse, după consumarea relațiilor sexuale, unul dintre bărbați le-ar fi amenințat pe fete cu o sabie, spunându-le că nu mai au voie să iasă din apartament. 

La un moment dat, o tânără a reușit să trimită un SMS prietenei ei.

"Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un SMS prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa.

Imediat, poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării", precizează IPJ Iași într-un comunicat.

Imagini cu descinderile polițiștilor în blocul din cartierul Păcurari din Iași:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cazul este cercetat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Cei trei indivizi au fost conduşi la cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Două tinere de 17 și 20 de ani, amenințate cu sabia și sechestrate de clienți într-un apartament din Iași. VIDEO