Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Dolj, răniți grav după ce ar fi încercat să facă un cocktail exploziv

Doi tineri din județul Dolj au fost răniți grav după explozia unor petarde. Potrivit Mediafax, un bărbat de 37 de ani ar fi încercat să facă un "cocktail Molotov" pe care să îl folosească împotriva socrului său, însă cel rănit a fost un adolescent de 15 ani, care îi era alături.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.05.2020, 23:59

Doi tineri din Dolj, răniți grav după ce ar fi încercat să facă un cocktail exploziv
Doi tineri din județul Dolj, răniți grav din cauza unor petarde - Profimedia Images (imagine ilustrativă)
  • Bărbatul cu ideea, cunoscut ca fiind o persoană agresivă
  • Individul ar vrut să folosească "cocktailul Molotov" împotriva socrului
  • Băiat de 15 ani, transportat cu elicopterul la București

Cei doi indivizi, un bărbat de 37 de ani și un adolescent de doar 15, din comuna Călărași, au fost răniți după aprinderea unor petarde, în timp ce pregăteau un amestec exploziv.

Incidentul, cu multe necunoscute, a avut loc într-o anexă a bărbatului. Potrivit unor surse locale citate de Mediafax, cei doi ar fi încercat să pregătească un amestec de tip "cocktail Molotov", pe care individul de 37 de ani ar fi urmat să îl folosească împotriva socrului său, cu care avea o relație tensionată.

Conform sursei citate, cei doi foloseau petarde cumpărate de pe internet, pe care apoi le combinau cu benzină și azot. La un moment dat, amestecul improvizat a explodat.

Un băiat de 15 ani, rănit pe față, gât și mâini în urma exploziei

În urma deflagrației, băiatul de 15 ani a fost rănit pe mâini, pe față și pe gât și a fost transportat, cu elicopterul, la un spital din București. Bărbatul de 37 de ani a suferit și el mai multe arsuri pe corp și a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

"Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani și un minor de 15 ani, ambii din comuna Călărași, care prezentau răni, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  De asemenea, la respectiva locație, polițiștii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Potrivit Mediafax, bărbatul de 37 de ani este cunoscut în localitate ca fiind o persoană periculoasă și agresivă. În 2016, el a fost cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri din Dolj, răniți grav după ce ar fi încercat să facă un cocktail exploziv