Antena Meniu Search
x

Un cuplu şi-a găsit verighetele intacte, în moloz, după ce incendiile devastatoare din California le-au ars casa din temelii

Moment emoţionant pentru un cuplu care şi-a găsit verighetele de nuntă în cenuşă, printre rămăşiţele a ceea ce trebuia să fie casa lor. proprietatea a ars complet în urma incendiilor devastatoare din California.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.09.2020, 14:03

Verighetele găsite în moloz
Întreaga familie a fost forţată să părăsească casa din cauza incendiilor - Faceook/ Chloe Carroll
  • Când s-au întors, după două zile, casa era făcut scrum.
  • Nu au putut să salveze nimic, dar au găsit verighetele.

Miercurea trecută, Jason și Chloe Caroll au fost forțați să-și părăsească locuinţa din Vacaville, aflată la nord-est de San Francisco, în timp ce incendiul devastator se îndrepta spre ei.

"Arăta ca o tornadă de flăcări Nu am văzut niciodată ceva care să se mişte atât de repede. Flăcările erau mai înalte decât copacii", a declarat Chloe.

Cuplul a reușit să evacueze în siguranță împreună cu cei doi fii, dar au fost nevoiţi să lase în urmă numeroase bunuri, întrecare şi verighetele

Jason și Chloe au decis să se întoarcă cu mașina înapoi la proprietate, dar nu s-au putut apropia, casa fiind deja cuprinsă de flăcări.

„Nu am putut decât să vedem cum totul arde. M-am gândit la toate. La fotografiile cu ultrasunete ale copiilor mei, lucrurile lor de la naştere” a declarat Chloe, adăugând faptul că acea casă aparţinuse familiei mai bine de 35 de ani.

La două zile distanţă au făcut un nou drum acolo unde nu au mai găsit decât moloz, toate lucrurile lor transformându-se în cenuşă. Cu toate acestea au hotărât să caute printre ruine, în încercarea de a mai salva ceva.

„Îmi pare foarte rău, dar am rămas fără cuvinte. Am pierdut totul. Toate pentru care am muncit vreodată au dispărut. Mi-am luat copiii şi câinii, mi-am pierdut găinile, porcuşorii de guineea şi broasca mea ţestoasă. Sunt devastată pentru că nu le-am putut lua cu mine. Am zero haine pentru mine şi copii, dar am fost ajutată de atât de mulţi oameni. Abia îmi pot scrie cuvintele. Sunt pierdută. Mulţumesc tuturor pentru ajutor” a mărturisit tânăra într-o postare pe Facebook, la puţin timp după ce au fost nevoiţi să îşi părăsească casa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o jumătate de oră, una dintre mătușile lui Chloe a descoperit verighetele cuplului complet intacte.

„Am început să ţip: Le-am găsit, le-am găsit!” a povestit doamna Denise Pennington, mătuşa lui Chloe.

Soţul lui Chloe, Jason, s-a declarat uimit de faptul că au mai găsit verighetele: „Nu credeam că ne vom mai alege cu ceva, mă gândeam că vor fi topite şi atât”.

„Îmi dă puţină speranţă încât să pot trece peste toate astea” a adăugat şi soţia lui.

Incendiul LNU Lightning Complex a ars peste 352.913 de hectare, fiind al treilea ca amploare din istoria Californiei. Cinci persoane au murit, iar alte patru au fost grave rănite de la izbucnirea incendiului, în urmă cu 3 săptămâni, potrivit Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un cuplu şi-a găsit verighetele intacte, în moloz, după ce incendiile devastatoare din California le-au ars casa din temelii