Antena Meniu Search
x

Titi Aur, ipoteză cutremurătoare în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Titi Aur vine cu o ipoteză cutremurătoare, după accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Pilotul de raliuri este de părere că designer-ul nu purta centura de siguranță atunci când a părăsit carosabilul și că ar fi avut șanse mari de supraviețuire, ținând cont că impactul nu a fost unul violent. 

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 10:01

Accident Răzvan Ciobanu
Titi Aur ia în calcul posibilitatea ca Răzvan Ciobanu să nu fi purtat centura de siguranță - Titi Aur via Facebook

Titi Aur vine cu o ipoteză cutremurătoare, după accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Pilotul de raliuri este de părere că designer-ul nu purta centura de siguranță atunci când a părăsit carosabilul și că ar fi avut șanse mari de supraviețuire, ținând cont că impactul nu a fost unul violent. 

"E greu să zic ce s-a întâmplat, dar din imaginile pe care l-am văzut sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea stângă stângă a șoferului e relativ întreagă, dacă ar fi avut leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are niște capsule pirotehnice care în momentul unui impact se strâng de scaun și nu ai cum să pleci. M-aș pronunța că el nu avea centura", a declarat Titi Aur, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Pilotul de raliuri exclude ipoteza unei sinucideri, ținând cont de modul în care s-a desfășurat accidentul și imaginile teribile de la fața locului.

"Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea înseamnă că sau s-a jucat cu mașina sau s-a hazarda să se distreze sau avea alte motiv, era poate sub influența alcoolului, ca să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să oprească. Nu cred că e vorba de sinucidere, ar fi intrat violent într-un pom, nu mergi pe câmp ca să te sinucizi", a mai spus el.

"Așa cum arată mașina, nelovită de ceva brusc, probabilitatea ca el să fi fost în viață era mare, dacă era în interiorul mașinii. Practic impactul a fost diminuat de lovituri succesive, de tot felul de obstacole, ceea ce înseamnă că nu a fost un impact violent, la mai mult de 60 de kilometri pe oră. Până la 60 - 67 de kilometri, dacă nu te oprești brusc, în principiu organismul rezistă, dacă ești legat în centură. Aș putea spune că sunt convins că nu a purtat centura și la una din răsturnări a fost aruncat din mașină, iar mașina la un moment dat s-a oprit singură", a fost de părere Titi Aur.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident pe DJ 226, din Constanța

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Era singur în mașină atunci când a părăsit șoseaua și s-a izbit de mai mulți copaci. 

Se pare că tragedia s-a produs noaptea trecută, trupul creatorului de modă fiind găsit lângă autoturism, de un localnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Titi Aur, ipoteză cutremurătoare în cazul morții lui Răzvan Ciobanu