Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cu capul în nori

Ar vrea să fie organizate și cu capul pe umeri, dar nu prea le iese. Pentru trei zodii, zăpăceala este starea firească, de la prima oră a dimineții. Și nici vorbă de schimbare. Le știe toată lumea de aiurite și chiar sunt admirate pentru asta. Până când fac o gafă de toată frumusețea.

de Redactia Observator

la 07.08.2019, 17:02

Zodii cu capul în nori
Topul celor mai zăpăcite zodii - unsplash.com

Ar vrea să fie organizate și cu capul pe umeri, dar nu prea le iese. Pentru trei zodii, zăpăceala este starea firească, de la prima oră a dimineții.

Și nici vorbă de schimbare. Le știe toată lumea de aiurite și chiar sunt admirate pentru asta. Până când fac o gafă de toată frumusețea, exact când ți-e lumea mai dragă.

Pești

Copiii zodiacului nici nu puteau fi altfel decât cu capul în nori. Întreaga lor viață e o joacă fără întrerupere și micile obstacole precum școala, serviciul, reponsabilitatea - în general - nu-i împiedică prea tare. Peștii habar nu au încotro se îndreaptă și de ce, ce vor de fapt să facă sau cum anume intenționează să procedeze într-o anumită situație. Văd ei la fața locului. Nu e de mirare că în cele mai multe cazuri o dau în bară cu brio, reușind să complice până și cele mai simple lucruri. Încearcă să le ții o mică lecție și vei descoperi că omul în toată firea din fața ta se bosumflă de parcă i s-ar fi furat jucăriile. Nu ai de ales: sunt pe cât de adorabili pe atât de zăpăciți și trebuie să-i iubești.

Taur

Taurii ar vrea să fie disciplinați, dacă-i întrebi, dar nu prea știu cum anume. Iar de învățat nu prea au timp acum, pentru că mintea le stă numai la lucruri colorate. Trăiesc de pe o zi pe alta, la propriu, și nu-i cu putință să-și facă planuri mai îndepărtate de următoarea oră. Din acest motiv e destul de greu să vezi un nativ din Taur din cale-afară de stresat. Nu au și nici nu vor să aibă prea multe motive de a-și pune mintea la contribuție pentru probleme, când sunt atât de multe lucruri interesante de făcut. La vacanțe și petreceri, în schimb, nu dau greș niciodată. Le organizează cu precizie matematică, iar la distracție sunt camarazi loiali. Vor avea grijă să stea până pleacă ultimul om, ca nu cumva să trădeze cauza.

Balanță

Balanțele sunt echilibrate și calme doar atunci când le convine și strict în legătură cu lucrurile de care sunt pasionate. În rest, dezordine și haos. De obicei, nativilor din Balanță "li se pune pata" pe ceva, iar restul lumii trece în planul doi sau chiar dispare complet, în ceea ce-i privește. Cu atenția precum un laser, se concentrează doar pe un singur lucru. Că arde totul în jurul lor, nu-i interesează prea mult și, oricum, nu e treaba lor. Să se ocupe alții. Balanțele au mereu câteva ceva de făcut pentru planul lor pe cât de ambițios, pe cât de ascuns, pe care îl tot schimbă de la o zi la alta. Responsabilitate, ordine, planuri - cuvinte frumoase, dar nu acum. În rest, oameni de treabă și săritori, dacă cumva îi prinzi atenți când țipi după ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii cu capul în nori