Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei cicălitoare

Unele zodii iubesc atât de mult comunicarea, încât simt mereu nevoia să spună ce au pe suflet. Și, eventual, să se facă exact cum vor ele. Specialiste în cicăleală, nu se vor liniști până când nu vor despica firul în patru, pentru a se asigura că persoana iubită a înțeles ideea. 

Zodii care cicălesc partenerul
Trei zodii de femei cicălitoare - pexels.com

Unele zodii iubesc atât de mult comunicarea, încât simt mereu nevoia să spună ce au pe suflet. Și, eventual, să se facă exact cum vor ele. 

Specialiste în cicăleală, nu se vor liniști până când nu vor despica firul în patru, de mai multe ori la rând, pentru a se asigura că toată lumea a înțeles ideea. 

Gemeni

Femeile din Gemeni au impresia despre ele că știu cum să-și exprime sentimentele, doar că o fac țipând și enervându-se de fiecare dată când persoana iubită comite infracțiunea de a avea o părere diferită. Așa ceva nu se permite, pentru că oricum doar ele știu adevărul, motiv pentru care vor petrece toată ziua și o bună parte din noapte demonstrând ce și cum trebuie făcut. Dacă le spui că sunt cicălitoare nu rezolvi nimic, pentru că vor tura motoarele și mai tare, pentru a demonstra contrariul. Cine are noroc de a da peste o astfel de reprezentantă a zodiei Gemeni va avea nevoie de multă răbdare. O mică problema la o ureche ar putea fi de ajutor, de asemenea.

Fecioară

Fecioarele, specialiste cu studii superioare în cicăleală. E greu de spus dacă o fac premeditat sau pur și simplu au cearta în sânge. Cert este că sunt băgate în priză de dimineața până seara și analizează fiecare gest al partenerului, pentru a găsi cele mai mici imperfecțiuni. Și sunt atât de multe, în ochii lor, încât nu le ajunge ziua pentru o analiza pertinentă. Se vor rezuma la câteva ore bune de ținut morală, cu privirea ațintită de parcă e ultima discuție a vieții. Cine se încumetă să dea replica trebuie să-și aducă aminte de celebra frază folosită de agenții FBI: tot ce spui poate și va fi folosit împotriva ta. 

Capricorn

Femeile din Capricorn nu cicălesc, ele dau sfaturi. Nu insistă zile întregi asupra unui detaliu nesemnificativ, ci se asigură că au fost înțelese. Și sub nicio formă nu repetă aceleași lucruri mereu, pe un ton specific profesoarelor de matematică, ci sunt clare în exprimare. Fiind înarmați cu adevărul în mână, unicul adevăr, e practic imposibil să le spui ceva nativilor din această zodie. Vei stârni o furtună tropicală, cu tunete și fulgere, purtată din bucătărie în dormitor și retur, până la asfințit. La un moment dat, atunci când se vor plictisi de cicălit, vor trece în final la "adevăratele probleme" ale partenerului, care chiar trebuie discutate serios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei cicălitoare