Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii imposibil de înțeles

Unele zodii sunt imposibil de înțeles, în special pe plan sentimental. Habar nu au ce-și doresc, iar în rarele momente în care află se comportă bizar și imprevizibil. Bazează-te pe ele, dacă vrei să ai parte de aventura vieții. Nu va dura mult până când vei avea parte de o surpriză.

de Redactia Observator

la 13.06.2019, 14:42

Rac, Scorpion și Pești, zodii misterioase
Zodii imposibil de înțeles - unsplash.com

Unele zodii sunt imposibil de înțeles, în special pe plan sentimental. Habar nu au ce-și doresc, iar în rarele momente în care află se comportă bizar și imprevizibil.

Bazează-te pe ele, dacă vrei să ai parte de aventura vieții. Nu va dura mult până când vei avea parte de o surpriză.

Rac

Întreabă un Rac ce are de gând să facă, în dragoste, și vei obține o tăcere lungă. Idei ar avea, chiar foarte multe, doar că între teorie și practică se așterne bezna. Le trec mii de gânduri prin cap, cele mai multe din domeniul SF, iar atunci când vine momentul să aleagă o direcție îngheață și preferă să șteargă englezește, fizic sau mental. Când totuși se aliniază astrele iar Racii reușesc să ducă la capăt un plan, vor avea grijă să-l strice imediat, printr-un gest ciudat sau inoportun. Asta ca să fie siguri că motive de meditat, în perioada următoare. Partea bună e că sunt amuzanți - cel puțin dacă îi privești din exterior. Alături de ei, însă, îți va trebui o centură de siguranță și multă răbdare, pentru că show-ul e garantat.

Scorpion

Campionii răzgândirilor. Dacă un Scorpion îți spune clar ce vrea să facă și când, poți fi sigur că e invers. Și sub nicio formă la momentul anunțat. Nativii din această zodie sunt mult prea entuziasmați de viață pentru a se ține de o singură promisiune, motiv pentru care vor face câte două pe zi, după pofta inimii. În dragoste Scorpionii, recunoscute pentru pofta lor de aventură, vor sări din floare în floare, în căutarea unui partener ideal care, de altfel, nu există. Vor exista, în schimb, explicații dintre cele mai interesante. Ascultă un Scorpion când vorbește despre sentimentele lui dar nu uita să notezi, pentru că vei obține material de roman.

Pești

Peștii au impresia că merg înainte, pe un drum clar și bine stabilit, însă nu fac decât să se învârtă haotic, în funcție de emoțiile de moment. Cu suflet de copil și caracter de adolescent, Peștii sunt prin definiție răzvrătiții zodiacului, deopotrivă sinceri și misterioși. Sinceri, atunci când spun că vor lua o decizie, misterioși atunci când o pun în aplicare - ciudat, stângaci și de cele mai multe ori prea târziu. În rest, Peștii sunt ființe absolut adorabile, dacă renunți la pretenția de a-i  cunoaște cu adevărat. Nu poți afla cum este o persoană în realitate când nici ea nu știe și, chiar dacă ar ști, oricum s-ar schimba a doua zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii imposibil de înțeles