Antena Meniu Search
x

Sunt cele mai PUTERNICE zodii! În fața lor NIMENI nu are curaj să sufle! Cele TREI semne din horoscop în fața cărora TOȚI stau drepți!

Ai avut vreodată senzația că nu poți ieși de sub influența unei persoane indiferent ce eforturi supraomenești ai face? Ei bine, este posibilă să fie de vină zodia. Există semne din Horoscop care își manifestă autoritatea în orice împrejurare, iar cei de lângă ei nu se pot împotrivi.

 Ai avut vreodată senzația că nu poți ieși de sub influența unei persoane indiferent ce eforturi supraomenești ai face? Ei bine, este posibilă să fie de vină zodia. Există semne din Horoscop care își manifestă autoritatea în orice împrejurare, iar cei de lângă ei nu se pot împotrivi.

1.Leu

Considerați Regii Zodiacului, Leii sunt, așa cum le spune și numele, puternici, neînfricați, îndrăzneți, curajoși și au întotdeauna o alură regală, nobilă. Sunt independenți și dominanți și de aceea nimeni nu are curajul să sufle în fața lor. Fără excepție, cei cu care Leii interacționează încearcă să le intre în grații. Și asta pentru că reușesc întotdeauna să se impună, să inspire respect, datorită ambiției și a ambiâiei pozitive. Este un lider înnăscut, care confirmă poziția prin acțiunile pe care le întreprinde, iar persoanele pe care le are în subordine îl iau drept exemplu.bCu toate că este șeful tuturor, știe să se facă plăcut și să fie mereu în centrul atenției. Are simțul umorului, ceea ce îl ajută să-i atragă chiar și pe dușmani de partea lui. Desigur, și datorită faptului că aceștia nu-și doresc să fie pe lista celor pe care îi urăște.

2. Capricorn

Capricorn repezintă a zecea casă din zodiac, care simbolizează tatăl și deic, figura autoritară a căminului. Este totodată exemplu pentru succes în profesie, întotdeauna se alfă în poziție de conducere sau coordonare. Are, de asemenea, funcții legate de relații publice, interacționează cu oamenii, însă are o latură conservatoare și este familist. Întotdeauna va fi cel care face morală sau te ceartă pentru că nu ți-ai dus misiunea la bun sfârșit, ori care te anționează atunci când greșești. Se enervează mai ales atunci când este încălcată o tradiție sau un obicei pe care îl împământenise în firmă/familie/gașcă. Și asta pentru că pentru un capricorn încălcarea tradiției presupune schimbare, pe care un o tolerează foarte bine – pentru el schimbarea înseamnă nesiguranță și instabilitate. Se impune prin puterea cuvântului, dar și a influenței funcției și nu ai curaj să îl contrazici. Apropo de contrazis, faptul că le cam știe pe toate, îți taie din elan atunci când vrei să faci acest lucru. Nu îi prinzi niciodată pe picior greșit, mai ales pentru că poziția pe care o ocupă le oferă siguranță, încredere în propria persoană.

3. Berbec

Berbecii sunt firi agresive, războinice și puternice, așa cum este și Zeul Ares, de la care li se trage numele. Sunt agresivi și direcți atunci când vor să spună ceea ce gândesc. Curajul și îndrăzneala lor reprezintă un exemplu pentru ceilalți. Au întotdeauna inițiativă, sunt independenți și le place să aibă puterea de decizie. Sunt tipul de conducător care nu guvernează din umbră, ci își ghidează subalternii spre lumină. Reprezintă simbolul masculinității și cea mai bună meserie pentru ei este în domeniul militar sau al Justiției. Toată lumea ascultă de ei, pentru că sunt foarte disciplinați, însușire care impune respect în fața celorlalți. Sunt buni luptători și strategi, de aceea, cel mai bine, în cazul unei calamități, ascultă de un berbec. Întotdeauna va ști ce are de făcut pentru a supraviețui.De asemenea, Berbecul emană forță și poate deveni intimidant, motiv pentru care nu prea ai curaj să îl înfrunți.

Sursa: unica.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Sunt cele mai PUTERNICE zodii! În fața lor NIMENI nu are curaj să sufle! Cele TREI semne din horoscop în fața cărora TOȚI stau drepți!