Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care își vor găsi dragostea pe final de an

Pentru trei zodii, finalul de an va aduce un noroc nesperat în dragoste. Un simplu schimb de priviri sau o întâlnire la ceas de seară ar putea aduce momente de neuitat, numai bune de povestit nepoților.

de Redactia Observator

la 11.10.2019, 13:00

Top 3 zodii care își vor găsi dragostea pe final de an
Zodii cu noroc la iubire pe final de 2019 - pexels.com

Pentru trei zodii, finalul de an va aduce un noroc nesperat în dragoste. Un simplu schimb de priviri sau o întâlnire la ceas de seară ar putea aduce momente de neuitat, numai bune de povestit nepoților.

Cupidon are planuri mari și e pregătit de acțiune, însă nu poate face treaba de unul singur.

Berbec

Berbecii sunt preferații astrelor, din motive care le scapă și lor. Până și cei mai pesimiști și retrași dintre ei vor avea parte de cel puțin o șansă la dragoste, dacă nu chiar mai multe. Partea grea, în cazul nativilor din Berbec, e să treacă la acțiune. Obișnuiți să-și facă scenarii dintre cele mai negre, Berbecii ar putea afla cu surprindere că există și oameni buni, cărora le pasă de cei din jur și nu au intenții ascunse. Așadar, cuvântul de bază este curajul. În fond, nu e nimic de pierdut. În cel mai rău caz, lucrurile vor rămâne exact la fel ca până acum.

Gemeni

Se anunță un sfârșit de 2019 incendiar pentru nativii din zodia Gemeni. O persoană misterioasă, cunoscută din senin, le-ar putea aduce fluturi în stomac, dar și câteva regrete la pachet. După cum e de așteptat, Gemenii vor face tot posibilul pentru a o da în bară în stilul deja consacrat, cu totul norocul din lume. Ceea ce nu înseamnă că afacerea va fi lipsită de distracție. Din contra, e momentul pentru a face ceea ce, în urmă cu puțin timp, nici măcar nu îndrăzneau a-și imagina. Dacă vor reuși să se ferească de belele și drame, ceea ce nu e tocmai ușor în cazul Gemenilor, treaba ar putea avea un final fericit.

Pești

Copiii zodiacului ar face bine să ia dragostea în serios, nu ca pe o joacă. Și să se pregătească sufletește, pentru că sunt foarte aproape de ceea ce își imaginează a fi jumătatea perfectă. Ce e drept, realitatea va fi puțin diferită de iluzia unei iubiri ca în filme, însă nu lipsită de aventură. Important este ca Peștii să afle cu precizie ceea ce își doresc, la modul concret. E aproape imposibil să găsești ceea ce crezi că îți dorești dacă nu știi, de fapt, ce cauți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care își vor găsi dragostea pe final de an