Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii specialiste în despărțiri

Pentru trei zodii, cea mai frumoasă parte a unei relații este depărțirea. Altfel nu se explică talentul lor uluitor de a pune punct, definitiv, în cele mai neașteptate momente. Într-o clipă se comportă de parcă s-au îndrăgostit lulea, doar pentru a o sterge englezește câteva ore mai târziu.

de Redactia Observator

la 23.04.2019, 11:50

Zodii specialiste în despărțiri și divorțuri - Profimedia Images

Pentru trei zodii, cea mai frumoasă parte a unei relații este depărțirea. Altfel nu se explică talentul lor uluitor de a pune punct, definitiv, în cele mai neașteptate momente. 

Într-o clipă se comportă de parcă s-au îndrăgostit lulea, doar pentru a o sterge englezește câteva ore mai târziu. Degeaba încerci să le ceri explicații, vor ridica din umeri, spunând că așa e viața.

Gemeni

Oamenii sunt specialiști în despărțiri și lacrimi de suferință. Pe cât de ușor se îndrăgostesc de o persoană, pe atât de repede se plictisesc. Iar efortul și sacrificiul necesare pentru a face compromisuri, astfel încât relația să meargă mai departe, le sunt cu totul străine. Preferă să rezolve problema dintr-o singură lovitură, și anume făcându-și bagajele. Cât despre explicații, un simplu "așa a fost să fie" e suficient, din punctul lor de vedere. Partea bună e că, la un moment dat, se vor întoarce, cu zambete largi și promisiuni de dragoste veșnică, doar pentru a face aceeași schemă, trasă la indigo. E nevoie de o persoană cu adevărat specială pentru a le fura inima nativilor din zodia Gemeni și până nu o vor găsi nu se vor liniști.

Rac

Racii nu-și găsesc niciodată sufletul pereche, așa cum și-l imaginează ei. Pentru un simplu motiv - nu există. Așa că vor rătăci prin lume căutând acul în carul cu fân și lăsând în urma lor numeroase relații eșuate și regrete. Nu că și-ar dori neapărat, dar experiența i-a transformat adevărații maeștri ai despărțirilor și divorțurilor. Așa deși intenția lor este să-și găsească jumătatea, nu să fugă de ea. Îți poți da seama rapid când un nativ din zodia Rac are de gând să plece - va deveni tăcut și posomorât. Și va evita să răspundă la întrebări delicate, spunând că nu e momentul potrivit. Fiind ocupat cu plănuitul despărțirii, chiar nu e...

Săgetător

Săgetătorii ar vrea să construiască o relație serioasă, dar nu chiar acum. Nevoia lor de libertate, instabilitatea emoțională și repulsia față de autoritate nu pot fi înțelese de către orice nativ al zodiacului. Așa că vor pleca fără niciun pic de regret, dar nu înainte de a face un spectacol total. Asta ca să nu existe niciun dubiu cu privire la vinovat. Încearcă să consolezi un Săgetător tocmai devenit burlac. Va râde cu hohote și, cel mai probabil, îți va prezenta cu zâmbetul pe buze noua lui cucerire. Și viitoarea fostă iubire. Pentru că, dacă nu s-a îndrăgostit iremediabil încă din prima secundă, e garantat că va pleca, mai devreme sau mai târziu. Cel mai probabil, devreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii specialiste în despărțiri