Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii suspicioase. Au impresia că toată lumea e împotriva lor

Secretoase, suspicioase și foarte sensibile. Nu au încredere în nimeni, nici măcar în persoana iubită, pe care o bănuiesc de trădare la fiecare gest. 

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 14:14

Zodii care se tem de trădare
Zodiile care nu au încredere în nimeni și nimic - Profimedia Images

Secretoase, suspicioase și foarte sensibile. Nu au încredere în nimeni, nici măcar în persoana iubită, pe care o bănuiesc de trădare la fiecare gest. 

Vor merge până în pânzele albe pentru a se convinge de propriile bănuieli, chiar dacă vor pierde totul pe drum.

Scorprion

Scorpionii sunt extrem de suspicioși cu persoanele la care țin. Pentru nativii din această zodie, diferența dintre bănuială și dovadă este inexistentă. Practic, dacă li se pare ceva, sunt convinși că acesta este și adevărul și tot ce au de făcut este să-l descopere. Pentru Scorpioni, toată lumea este vinovată, iar cei care par sinceri sunt doar pricepuți la a-și ascunde faptele. Nu e de mirare că, în dragoste, vor face scenarii dintre cele mai complexe, doar pentru a-și prinde partenerul în flagrant. Încearcă să le înțelegi comportamentul și vei pierde luni, poate chiar ani. Nimic de înțeles, este vorba doar despre paranoia. 

Fecioară

Talentul Fecioarelor de a negocia la sânge le face extrem de suspicioase cu privire la adevăratele intenții ale celor din jur. Fecioarele știu că fiecare om are ceva de ascuns sau de vândut, iar nimeni nu-și arată cărțile până în ultimul moment. De aceea vor cerceta cu minuțiozitate intențiile partenerilor, atât în dragoste, cât și în viața profesională. E suficientă o simplă bănuială pentru a tranforma Fecioara de lângă tine într-un adevărat detectiv, care te urmărește la fiecare pas. Nu încerca să-i explici ce ai de gând să faci, oricum nu te va crede până când nu se va convinge singură. Chiar dacă e posibil ca acest lucru să nu se întâmple niciodată.

Berbec

Berbecii nu suportă să fie mințiți sau induși în eroare. Frica de trădare este atât de mare, încât vor prefera să fie în gardă în fiecare moment, decât să riște o dezamăgire. Nu e de mirare că, în relația de cuplu, nativii din zodia Berbec vor spiona cu meticulozitate, așteptând momentul în care faci un pas greșit. E suficientă și o brumă de dovadă pentru ca Berbecii să contruiască o poveste demnă de filmele cu spioni, în care tu ești personajul negativ. Iar dacă încerci să te aperi nu vei demonstra decât că ești vinovat. Iar dacă nu te aperi, mai rău, pentru că, implicit, recunoști ceea ce nu există. Încearcă să ieși din asta, dacă poți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii suspicioase. Au impresia că toată lumea e împotriva lor