Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor renunța la relația toxică în 2019

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce sfârșitul unei relații care le-a adus doar suferință. Vor găsi în sfârșit curajul să spună lucrurilor pe nume, să refuze manipularea și, în cele din urmă, să redevină libere.

Trei zodii care se vor despărți în 2019
Zodii care vor ieși dintr-o relație toxică, în anul 2019 - unsplash.com

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce sfârșitul unei relații care le-a adus doar suferință. Vor găsi în sfârșit curajul să spună lucrurilor pe nume, să refuze manipularea și, în cele din urmă, să redevină libere.

Va fi o despărțire pe cât de dureroasă, pe atât de necesară. Însă e mai bine mai târziu decât niciodată.

Balanță

Dorința de a menține o atmosferă echilibrată, fără tensiune, i-a făcut pe mulți nativi din zona Balanță să treacă peste greșeli de neacceptat din partenerului de viață. Însă această situație nu mai poate continua - va duce doar la o viață trăită în frustrare, în care adevărul este înlocuit de o liniște care nu bucură pe nimeni. Iar începutul de an este ideal pentru regăsirea ritmului interior și luarea unor decizii importante cu privire la viitor. De cele mai multe ori, însă, relațiile toxice merg atât de departe, încât sunt imposibil de reparat. Cel mai probabil, odată cu restabilirea adevărului, relația se va destrăma.

Săgetător

Deși energici și dornici de aventură, unii Săgetători ar putea realiza că vor să pășească într-o nouă etapă a vieții, în care liniștea și stabilitatea înlocuiesc impulsul de moment. Doar că s-ar putea trezi, dintr-o dată, cu un partener total incapabil de așa ceva. E definiția clasică a unei relații ce stă să se destrame, în care unul dintre parteneri dorește stabilitate, iar celălalt riscuri. Însă situația nu se va rezolva de la sine, dacă nu sunt luate decizii curajoase. A amâna problema duce doar la o pierdere de timp și o viață trăită în minciună. 

Pești

Empatici și mult prea înțelegători, Peștii sunt victimele perfecte pentru manipulatori. Vor promite luna de pe cer, doar pentru a aduce haos și suferință, în timp ce-și urmăresc propriile interese. Doar că nativii din această zodie au acea intuiție legendară care le semnalizează clar când relația nu merge într-o direcție bună, iar oamenii profită de bunătatea lor. Dacă îi simt deja vocea, despărțirea este foarte aproape. Iar începutul unui an este un moment perfect pentru a începe și o nouă viață, trăită singur sau alături de o persoană care chiar merită iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor renunța la relația toxică în 2019