Antena Meniu Search
x

Traficant de droguri urmărit internațional, prins la Hațeg. Era căutat de autoritățile din Germania

Un tânăr de 30 de ani, din Cugir, căutat de autoritățile din Germania, a fost găsit de polițiști, la Hațeg. Individul era urmărit, la nivel internațional, pentru trafic de droguri.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.09.2020, 14:08

Traficant de droguri urmărit internațional, prins la Hațeg
Traficant de droguri urmărit internațional, prins la Hațeg - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare.
  • El a fost prins la Hațeg.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

"La data de 18 septembrie 2020, poliţiştii de investigații criminale din Cugir, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Hațeg, județul Hunedoara, au depistat, în orașul Hațeg, un bărbat, de 30 de ani, din Cugir, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, de autoritățile judiciare din Germania", anunță Inspectoratul General al Poliției Române într-un comunicat.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, "obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române".

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Traficant de droguri urmărit internațional, prins la Hațeg. Era căutat de autoritățile din Germania