Antena Meniu Search
x

Traian Berbeceanu, validat în funcția de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu, consilier al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost validat în funcția de prefect al Capitalei, în locul lui Gheorghe Cojanu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.10.2020, 23:00

Traian Berbeceanu, validat în funcția de prefect al Capitalei
Traian Berbeceanu, validat în funcția de prefect al Capitalei - Facebook/ Traian Berbeceanu
  • Numirea lui Traian Berbeceanu vine după o serie de bâlbe din partea fostului prefect, Gheorghe Cojanu, în ziua în care Bucureștiul a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

”Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată într-o hotărâre de Guvern semnată joi seară de premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunțat încă de miercuri că îl preferă pe Traian Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei, în locul lui Gheorghe Cojanu, după afirmațiile controversate ale acestuia din urmă privind rata de infectare din București.

"Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul Capitalei luni, înaintea unei şedinţe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, ceaa Comitetului Muncipal pentru Situaţii de Urgenţă . Astăzi pot să vă spun ”Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de Guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi la funcţia de prefect care se află în evaluare", spunea, miercuri, Ludovic Orban.

Întrebat dacă este corectă numirea, Berbeceanu fiind funcționar public de doar două zile, Orban a spus că atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile legale nu sunt probleme, mai ales că activitatea fostului șef al BCCO Alba este cunoscută.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Traian Berbeceanu, validat în funcția de prefect al Capitalei