Antena Meniu Search
x

Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți

Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți, 20 octombrie, anunță Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.10.2020, 15:31

Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți
Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Vizate sunt sectoarele de munte ale celor mai spectaculoase drumuri din România.
  • Măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic.

"Conform Normativului AND 615-2020 privind circulatia rutiera pe drumurile montane DN7C (Transfagarasan) si DN67C (Transalpina), incepand de marti, 20.10.2020, circulatia rutiera va fi inchisa pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor mentionate anterior, dupa cum urmeaza: DN 7C, intre km 104+000 (Piscu Negru) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada), DN 67C, intre km 34+800 (Ranca) si km 79+200 (Curpat)", se mentioneaza intr-un comunicat al CNAIR.

Reprezentantii companiei precizează că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți