Antena Meniu Search
x

Treabă românească la Zalău. Muncitori pe jumătate dezbrăcaţi aruncă molozul de pe bloc (Video)

O privelişte tristă a fost filmată la Zalău, în timp ce mai mulţi muncitori lucrau la reabilitarea acoperişului unui bloc de locuinţe.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.06.2019, 12:08

Treabă românească la Zalău. Muncitori pe jumătate dezbrăcaţi aruncă molozul de pe bloc (Video) - Facebook - Morza Ionut

O privelişte tristă a fost filmată la Zalău, în timp ce mai mulţi muncitori lucrau la reabilitarea acoperişului unui bloc de locuinţe.

Pe jumătate dezbrăcaţi, fără echipament de protecţie, muncitorii aruncau de pe bloc molozul direct în remorca maşinii, din care săreau pietre din cauza înălţimii foarte mari de la care era aruncat molozul.

Treabă românească la Zalău. Muncitori pe jumătate dezbrăcaţi aruncau molozul direct de pe bloc

Mai mulţi muncitori din Zalău au fost surprinşi în timp ce aruncau molozul direct de pe bloc într-o remorcă parcată în faţa blocului. În preajmă apar copii, dar şi maşinile parcate ale locatarilor, fapt care nu pare să-i deranjeze prea tare pe muncitorii pe jumătate dezbrăcaţi şi care nu purtau vreun fel de echipament de protecţie, obligatoriu pentru lucrul la asemenea înălţime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul care filmează îşi manifestă dezaprobarea, spunând: "Aşa se lucră în România"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Treabă românească la Zalău. Muncitori pe jumătate dezbrăcaţi aruncă molozul de pe bloc (Video)