Antena Meniu Search
x

Dosare penale pentru o trecere de pietoni desenată cu creta, la Ploieşti

Trei tineri de 14, 16 şi 22 de ani au avut năstruşnica idee să deseneze o trecere de pietoni pe asfalt, cu creta, la intersecţia a două străzi din Ploieşti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.09.2019, 11:23

Trei tineri de 14, 16 şi 22 de ani au avut năstruşnica idee să deseneze o trecere de pietoni pe asfalt, cu creta, la intersecţia a două străzi din Ploieşti.

Poliţiştii n-au gustat prea tare gluma celor trei, mai ales că inducea în eroare participanţii la trafic, dar şi pietonii, care s-ar fi angajat în traversarea străzii fără să ştie că acolo nu este, de fapt, o trecere de pietoni.

Dosar penal pentru o trecere de pietoni desenată cu creta

Doi adolescenți, de 14, respectiv 16 ani, și un tânăr de 22 de ani, sunt cercetați penal pentru că au desenat, cu creta, o trecere de pietoni, informează Observatorul Prahovean.

"La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Găgeni, la intersectia cu strada Walter Maracineanu, autori neidentificați au desenat pe partea carosabilă cu cretă de culoare albă, o trecere pentru pietoni, fară să dețină autorizație eliberată de autoritățile competente, de natură să inducă în eroare participanții la trafic. În urma verificărilor efectuate, au fost identificați autorii, respectiv trei tineri, cu vârste de 22, 16, respectiv 14 ani", a anunțat IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Dosare penale pentru o trecere de pietoni desenată cu creta, la Ploieşti