Antena Meniu Search
x

Trei eleve de liceu din Tulcea, accident grav pe drum spre liceu

Trei eleve de liceu din Tulcea au fost rănite, astăzi, după un accident rutier în care au fost implicate. Tânăra care se afla la volanul maşinii nu avea permis de conducere.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 29.10.2019, 13:11

Trei eleve de liceu din Tulcea, accident grav pe drum spre liceu
Trei eleve de liceu din Tulcea, accident grav pe drum spre liceu - tulceanoastra.ro

Trei eleve de liceu din Tulcea au fost rănite, astăzi, după un accident rutier în care au fost implicate, pe drum spre liceu.

Accidentul s-a produs pe DJ 222 între localitatea Agighiol şi Tulcea, după ce şoferiţa, o fată în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei.

Maşina s-a izbit violent de copac şi apoi s-a răsturnat, iar cele trei fete, în vârstă de 16, 17 şi 18 ani, au fost rănite.

Una dintre ele a rămas încarcerată în maşină, iar pompierii de la Descarcerare au fost nevoiţi să intervină pentru a o salva.

"În dimineața zilei de 29 octombrie a.c, o tânără de 18 , în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 ( Agighiol- Tulcea ) nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila, s-a izbit de un copac , după care s-a răsturnat în liziera de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri. Conducătorul auto poseda permis de conducere. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului", se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

Cele trei tinere au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Trei eleve de liceu din Tulcea, accident grav pe drum spre liceu