Antena Meniu Search
x

Trei pescari din 2 Mai sunt dispăruţi pe mare. Au ieşit cu barca pe furtună, nu s-au mai întors

Trei pescari din 2 Mai sunt dispăruţi pe mare. Au ieşit cu barca pe furtună, nu s-au mai întors şi nimeni nu ştie dacă mai sunt în viaţă.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 22:46

Trei pescari au disparut pe mare
Trei pescari din 2 Mai sunt dispăruţi pe mare. Au ieşit cu barca pe furtună, nu s-au mai întors - Facebook

UPDATE 22:45: Autorităţile au emis un comunicat: "

În data de 06.03.2019, în jurul orei 20.30, politistii de frontieră din cadrul Garzii de Coasta Constanta (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Garzii de Coastă au fost dispuse masuri operative constand in efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru gasirea ambarcatiunii, respectiv a persoanelor in cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontiera au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Pe acelaşi subiect

Acțiunea de cautare si salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constanta, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului."

-----------------------------------------------------------------------------------

Trei pescari din 2 Mai sunt dispăruţi pe mare. Au ieşit cu barca pe furtună, nu s-au mai întors şi nimeni nu ştie dacă mai sunt în viaţă.

Alerta a fost dată miercuri seara, după c e trei pescari au ieşit cu barca la plasele întinse în Marea Neagră în zona 2 Mai şi nu au mai revenit. E furtună pe Litoral, iar în zonă a fost tornadă.

Agenţia de salvare pe mare a primit apelul în jurul orei 21:00, miercuri. Din cauza condiţiilor meteo navele de salvare sunt în aşteptare, nu se iese pe mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Trei pescari din 2 Mai sunt dispăruţi pe mare. Au ieşit cu barca pe furtună, nu s-au mai întors