Antena Meniu Search
x

Trei puști live pe Facebook, urmăriți de Poliție, în Craiova: "Trei mașini după noi, să moară viața mea!" (video)

Trei puști erau live pe Facebook, urmăriți de Poliție, în Craiova: "Trei mașini după noi, să moară viața mea!", exclamă baiatul din dreapta șoferului, care furase mașina părinților.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.09.2020, 09:59

Accident
Șoferul de 16 ani al Daciei furate de la părinți s-a oprit într-o mașină parcată - Captură video
  • Cei trei adolescenți au fost prinși după ce au lovit o mașină parcată.
  • Șoferul, care are 16 ani, furase mașina părinților, o Dacia Sandero

Un elev în vârstă de 16 ani a luat mașina părinților, o Dacie Sandero, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, și a plecat la plimbare împreună cu doi prieteni, în vârstă de 15 ani, respectiv 16 ani. La un moment dat, un polițist i-a făcut semn minorului să oprească, însă acesta a accelerat.

Noi imagini apar cu copiii care au pus pe jar trei echipaje de poliţie în centrul oraşului, la Craiova. Elevul care conducea maşina părinţilor, o Dacie Sandero, este surprins când accelerează, iar prietenii săi îi cer să o ia "printre blocuri" ca să scape.

La volan se afla Dragoş Turcu, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul Gheorghe Chiţu din Craiova. Prietenii care erau cu Dragoş în maşină, în vârstă de 15, respectiv, 16 ani, sunt şi ei elevi în clasele a VIII-a şi a X-a, la alte două licee din Craiova. 

Minorii erau live pe facebook în timp ce erau urmăriţi de poliţişti. Imaginile arată  cum au vrut să scape de poliţiştii care-i urmăreau cu sirenele pornite. "Trei maşini de poliţie după noi, să moară viaţa mea!", a strigat tânărul care se afla în dreapta şoferului. "Frână dreapta... băi, băi, giratoriu... frâna dreapta repede...şi bagă printre blocuri, fă ceva. Mamă, ne urmăreşte poliţia.", strigau copiii. 

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, şoferul a tras de volan, iar prietenul din dreapta a spus speriat: "Băi, nu mai face de astea". "Păi, eu crezi că am vrut?", a răspuns panicat Dragoş. La scurt timp, adolescentul a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină care era parcată pe stradă, scrie Adevărul.

Cei trei copii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul de poliţie. Dragoş Turcu a spus că a luat cheile de la maşina părinţilor fără ca aceştia să ştie şi a plecat la o plimbare cu prietenii.   

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi continuă cercetările. Părinţii au declarat că nu ştiau unde sunt copiii şi ce fac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei puști live pe Facebook, urmăriți de Poliție, în Craiova: "Trei mașini după noi, să moară viața mea!" (video)