Antena Meniu Search
x

Mai multe trenuri blocate la intrarea în Bucureşti, din cauza furtunii

Furtuna care s-a abătut asupra Capitalei, în urmă cu aproximativ o oră, nu a rămas fără urmări.

de Redactia Observator

la 20.06.2019, 19:06

Sute de călători au fost afectaţi de această situaţie
Condiţiile meteo nefavorabile au făcut ca trenurile să nu mai poată înainta - Facebook CFR

Furtuna care s-a abătut asupra Capitalei, în urmă cu aproximativ o oră, nu a rămas fără urmări.

Zeci de străzi şi gospodării au fost inundate, iar mai multe maşini au fost avariate din cauza unor copaci căzuţi sau din cauza unor elemente de acoperiş prăbuşite de diferite blocuri.

Au fost însă mari probleme şi pe calea ferată, mai multe trenuri rămânând blocate la intrarea sau la ieşirea din Bucureşti.

Concret, traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relațiile București Nord - Chiajna, București Nord - București Băneasa - Lehliu şi București Nord - Chitila, unde circulația trenurilor a fost oprită temporar din cauza fluctuaților de tensiune înregistrate în sistemul de alimentare cu energie electrică.

În acest moment se intervine cu drezina pantograf între București Nord si Chitila, singura zonă rămasă încă fără tensiune în linia de contact. Personalul de specialitate verifică firul de contact şi intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate din cauza furtunii.

Până la finalizarea intervențiilor pe segmentul București Nord - Chitila următoarele trenuri staționează temporar: 15934 în Buftea, 1529 în Crivina, 1755 în Chitila şi 347-2 și 16044 între Chitila și București Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mai multe trenuri blocate la intrarea în Bucureşti, din cauza furtunii