Antena Meniu Search
x

Trucuri pentru sprâncene perfecte fără pensetă!

Frumusețea unei femei nu poate fi definită după un anumit standard, dar cu siguranță că aspectul sprâncenelor are un aport important în această poveste.

Secretele unor sprâncene perfecte
Care sunt secretele unor sprâncene perfecte, fără nevoia de a fi pensate - Unsplash

Frumusețea unei femei nu poate fi definită după un anumit standard, dar cu siguranță că aspectul sprâncenelor are un aport important în această poveste! Dacă simți că, în ciuda machiajului perfect și a tuturor produselor de înfrumusețare pe care le folosești, trăsăturile chipului tău nu se evidențiează în maniera în care ți-ai dori, cauza ar putea fi faptul că ai ales un design nepotrivit pentru sprâncenele tale. Prin urmare, pune în practică următoarele trucuri pentru a obține sprâncene perfecte, fără a folosi penseta!

Trucuri de stilizare a sprâncenelor de la make-up artiști

Știm că stilizarea sprâncenelor este o treabă dificilă, mai ales dacă nu ai ajuns pe mâinile celei mai pricepute cosmeticiene. Oferă un retuș profesional sprâncenelor tale, apelând la următoarele trucuri dezvăluite de make-up artiști:

  • Folosește o perie pentru sprâncene pentru a netezi firele de păr rebele;

  • Alungește coada sprâncenelor, dacă acestea au fost pensate incorect și sunt prea scurte;

  • Accentuează forma sprâncenelor tale, evidențiind zona dintre sprâncene și pleoape. Ai nevoie de un concealar și de puțin iluminator, iar rezultatele vor fi spectaculoase!

  • Dacă vrei sprâncene mai dese, aplică în fiecare seară ulei de ricin pe sprâncene, folosind o dischetă demachiantă sau un bețișor de urechi;

Pont de make-up: Cum corectăm forma sprâncenelor

Acum am ajuns la cea mai interesantă și, probabil, cea mai dificilă parte din obținerea unor sprâncene perfecte fără a folosi penseta: corectarea formei din machiaj. Folosind un creion, un fard, un rimel sau un gel special pentru make-up-ul acestei zone poți umple golurile, astfel încât sprâncenele tale să pară mai groase și mai dese. În cazul în care firele de păr ale sprâncenelor sunt mai deschise decât nuanța cosițelor tale, poți aplica o vopsea sprâncene, care să le accentueze și să le uniformizeze culoarea. Reține că nuanța aleasă trebuie să fie apropiată de cea a părului tău, tocmai pentru că-ți dorești un aspect cât mai natural.

Care este cel mai bun produs pentru machiajul sprâncenelor?

Magazinele de specialitate oferă o varietate de produse dedicate îngrijirii și machiajului sprâncenelor. Așadar, nu este de mirare că nu știi ce anume să alegi pentru a-ți corecta forma sprâncenelor și pentru a le conferi un plus de farmec. Venim în ajutorul tău cu cele mai tari ponturi care să te ajute să cumperi produsele cele mai potrivite pentru tine:

  • Creionul pentru sprâncene este o alegere ideală dacă vrei să ascunzi micile goluri și să obți un aspect natural;

  • Rimelul de sprâncene reprezintă soluția de care ai nevoie dacă ești posesoarea unor sprâncene rebele;

  • Fardul pentru sprâncene este aliatul tău dacă îți dorești sprâncene mai groase;

  • Gelul creat special pentru conturarea sprâncenelor se pretează mai degrabă machiajului de seară, deoarece are un aspect mai dramatic.

Poți avea sprâncene perfecte dacă alegi o cosmeticiană care să țină cont de forma feței tale. Pensatul este o responsabilitate pe care ar fi mai bine să o lași în seamnă profesioniștilor, tocmai pentru a evita greșelile majore ce-ți pot compromite aspectul sprâncenelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Trucuri pentru sprâncene perfecte fără pensetă!