Antena Meniu Search
x

Trupul lui Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ, imediat după dispariţie, dar fără scafandri

Tudor Niream, adolescentul din Sălaj dispărut şi căutat de peste 2 luni de familie, prieteni şi cunoştinţe, a fost găsit fără viaţă în lacul de acumulare de la Vârşolţ. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost recuperat azi şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.02.2019, 17:37

Tudor Niream a mai fost căutat în lacul în care a fost găsit astăzi fără viaţă, dar nu a fost găsit - Observator.tv

Tudor Niream, adolescentul din Sălaj dispărut şi căutat de peste 2 luni de familie, prieteni şi cunoştinţe, a fost găsit fără viaţă în lacul de acumulare de la Vârşolţ.

Trupul neînsufleţit al băiatului a fost recuperat azi de către pompieri şi transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ, dar fără scafandri

Primarul din Vârşolţ, Bréda Lajos, a declarat pentru observator.tv că primul loc în care a fost căutat tânărul Tudor Niream, imediat după dispariţie a fost lacul Vârşolţ.

Pe acelaşi subiect

Atunci, mai multe echipaje ale ISU l-au căutat pe tânăr cu bărcile, pe toată întinderea lacului. Totuşi, spune primarul, din câte ştie, nu au fost folosiţi scafandrii la căutări, altfel ar fi fost informat despre acest detaliu.

De asemenea, primarul precizează că de 2 luni de zile, tânărul Tudor Niream era căutat neîncetat.

În primă fază am crezut că Tudor s-a ascuns undeva

Primarul din Vârşolţ spune că, în primă fază, toată lumea a crezut că Tudor Niream s-a ascuns undeva.

"S-au scotocit toate pivniţele, toate fântânile, toate păşunile, paduri, boscheţi, peste tot am căutat. Am anunţat la biserică, au venit chiar şi colegii lui de clasă, cu diriginta, au venit până şi consilierii de la primărie, absolut toată lumea pe care o cunosc a participat la căutări. Poduri, case abandonate, totul a fost scotocit. În primă fază am crezut că s-a ascuns undeva", a precizat pentru observator.tv primarul Bréda Lajos.

Primarul precizează că ultima dată când tânărul a fost căutat, a fost acum 3 zile, când, însoţit de 2 poliţişti, a scotocit pivniţa unei biserici catolice din Recea.

Lacul Vârşolţ are şi 10 metri adâncime

Primarul din Vârşolţ a precizat că lacul în care a fost găsit trupul fără viaţă al lui Tudor Niream are şi 10 metri adâncime în unele zone.

"Lacul are şi 10 metri adâncime şi vreo 3 metri de nămol. N-a mai fost curăţat de foarte mult timp. Trupul băiatului a fost recuperat astăzi chiar de la marginea lacului. Probabil că, după dezgheţ, l-a adus apa la mal", precizează primarul.

Reamintim că trupul fără viaţă al tânărului Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a fost descoperit astăzi, după 2 luni de căutări, în apa lacului Vârşolţ, la mică depărtare de casa bunicilor săi, de unde băiatul a anunţat că pleacă puţin să se plimbe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trupul lui Tudor Niream a mai fost căutat în lacul Vârşolţ, imediat după dispariţie, dar fără scafandri