Antena Meniu Search
x

Fiul cunoscutului terorist Abu Hamza, arestat în cazul uciderii românului Tudor Simionov, la Londra

Tânărul de 26 de ani arestat în cadrul anchetei privind asasinarea românului Tudor Simionov, la Londra, este fiul cunoscutului terorist Abu Hamza, a anunțat, joi, MailOnline.

Tanarul retinut in ancheta privind uciderea românului Tudor, la Londra, este fiul unui cunoscut terorist - dailymail.co.uk

Tânărul de 26 de ani arestat în cadrul anchetei privind asasinarea românului Tudor Simionov, la Londra, este fiul cunoscutului terorist Abu Hamza, a anunțat, joi, MailOnline.

Potrivit dailymail.co.uk, Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un pastor radicalizat, care a primit două condamnări pe viață, în SUA, fiind acuzat că a răpit 16 turiști în Yemen.

Imran Mostafa Kamel, care locuiește în Ealing, Londra, a fost dus în fața Tribunalului din Westminster, unde a avut loc o scurtă audiere.

Procurorul Matthew Barraclough i-a spus judecătorului Michael Snow că acest caz este mult prea serios pentru a fi audiat într-o curte inferioară și trebuie dus în fața Curții Penale din Anglia (Old Bailey).

Pe acelaşi subiect

Imran Mostafa Kamel este în continuare reținut, în închisoarea Wandsworth. Va apărea din nou în fața instanței pe 31 ianuarie.

Imran Mostafa Kamel este acuzat de infracțiuni legate de arme de foc

Imran Mostafa Kamel a fost arestat, miercuri, în ancheta privind uciderea românului Tudor Simionov în fața unei reședințe din Park Lane, Londra, pe 1 ianuarie 2019.

Tânărul de 26 de ani este acuzat de posesia unei arme de foc cu intenția de a provoca teama și posesia unei arme de foc, deși avea interdicție pe viață.

Poliția Metropolitană precizează, într-un comunicat, că acuzațiile ce i s-au adus lui Imran Mostafa Kamel nu au legătură directă cu moartea românului Tudor Simionov (33 de ani) sau cu rănirea celorlalte trei persoane în urma atacului din Park Lane, Westminster.

Nici o armă de foc nu a fost descărcată în timpul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fiul cunoscutului terorist Abu Hamza, arestat în cazul uciderii românului Tudor Simionov, la Londra