Antena Meniu Search
x

Grecia ar urma să primească turiști din România și alte 18 țări, începând cu 15 iunie

România se află printre cele 19 țări care vor putea trimite turiști în Grecia, după ridicarea restricțiilor din Republica Elenă, se arată în planul "Restart Tourism", prezentat de ministrul grec al Turismului, Harry Theoharis.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.05.2020, 22:23

Grecia ar urma să primească turiști din România și alte 18 țări, începând cu 15 iunie
Insula Santorini - Profimedia Images
  • Românii vor putea să-și petreacă vacanța în Grecia
  • Republica Elenă va relaxa restricțiile de circulație

Potrivit news.ro, care citează greekcitytimes.com, din data de 15 iunie 2020 Grecia va permite accesul turiștilor pe baza unor "criterii epidemiologice" ce au scopul de a preveni răspândirea noului coronavirus.

Turiştii nu vor avea nevoie să fie testaţi pentru coronavirus înainte de călătorie şi nici nu vor intra în carantină la sosire, a precizat oficialul grec.

Printre ţările cu "date epidemiologice bune", din care Grecia va permite sosirea turiștilor, se numără România, Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Norvegia, Danemarca, Austria, Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia de Nord, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi Cehia, informează SKAI.

Până la această dată, Grecia a raportat 2.853 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 168 de decese cauzate de Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Grecia ar urma să primească turiști din România și alte 18 țări, începând cu 15 iunie