Antena Meniu Search
x

Ucigaşii lui Marian Cozma au regim preferenţial în puşcăria unde sunt închişi, în Ungaria

Ucigaşii lui Marian Cozma au regim preferenţial în puşcăria unde sunt închişi, în Ungaria. Raffael Sandor și Gyozo Nemeth au o slujbă dorită de mulți deținuți: împart mâncare colegilor din celule, în penitenciarul Sopronkohida.

de Redactia Observator

la 11.02.2019, 14:58

Marian Cozma avea 27 de ani când a fost ucis
Ucigaşii lui Marian Cozma au regim preferenţial în puşcăria unde sunt închişi, în Ungaria - borsonline.hu

Ucigaşii lui Marian Cozma au regim preferenţial în puşcăria unde sunt închişi, în Ungaria. Raffael Sandor și Gyozo Nemeth au o slujbă dorită de mulți deținuți: împart mâncare colegilor din celule, în penitenciarul Sopronkohida.

Raffael Sandor și Gyozo Nemeth au o poziție privilegiată în închisoarea Sopronkohida, unde lucrează ca distribuitori de alimente! "Aceasta este o slujbă populară printre deținuți, nu este împovărătoare și oferă o anumită libertate de manevră.", scrie borsonline.hu. Raffael și Nemeth împing la căruciorul cu hrană, împart conservele de gulaș sau evaluează rația la carne pui.

Potrivit informațiilor presei maghiare, furnizate de un fost deținut la Sopronkohida, Raffael e vizitat regulat de membrii familiei ei și a primit mai multe recompense pentru bună purtare, care contribuie la scăderea pedepsei. 

Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma a ieşit din puşcărie după 5 ani

Pe acelaşi subiect

În noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, Marian Cozma se afla în discoteca Patriota Lokal, alături de câţiva colegi de echipă. Sărbătoreau împreună naşterea copilului unuia dintre ei.

Un grup de trei agresori l-a atacat pe handbalist, românul fiind înjunghiat de trei ori în inimă. Alţi doi colegi, croatul Ivan Pesici şi sârbul Zarko Sesum, au fost şi ei implicaţi în conflict. Un alt coechipier, Ferenc Ilyes, a încercat să-l salveze făcându-i respiraţie gură la gură lui Marian Cozma, dar nu a reuşit să-l resusciteze.

Raffael Sandor, individul care l-a înjunghiat mortal pe Marian Cozma, şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de stat după gratii. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, în vreme ce pedeapsa de 20 a fost redusă la numai 9. Din care Sztojka a făcut, de fapt, 5. 

Singurii care sunt încă în pușcărie sunt Raffael Sandor și Gyozo Nemeth.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ucigaşii lui Marian Cozma au regim preferenţial în puşcăria unde sunt închişi, în Ungaria