Antena Meniu Search
x

Ultimele clipe ale tânărului care şi-a dat foc în maşină într-o benzinărie din Cluj. Martorii spun că s-ar fi certat cu o femeie

Ies la iveală detalii teribile despre bărbatul care a murit după ce şi-a dat foc la maşină, într-o benzinărie de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca!

Ies la iveală detalii teribile despre bărbatul care a murit după ce şi-a dat foc la maşină, într-o benzinărie de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca! Martorii tragediei povestesc ultimele clipe înainte ca tânărul să recurgă la gestul extrem.

Cel care şi-a dat foc în maşină ar fi un tânăr de doar 23 de ani din Bucureşti, venit în vizită la rude. Martorii din benzinărie au povestit ultimele clipe ale acestuia.

Citeşte şi Un bărbat a murit carbonizat după ce şi-a dat foc într-o benzinărie din Cluj

Un angajat al benzinăriei spune că tânărul, după ce a alimentat, a rămas în maşină vreo 15 minute. Văzând că întarzie cu plata, angajatul s-au dus spre el, dar maşina deja fusese cuprinsă de flăcări, focul pornind de dinăuntru.

O martoră venită la benzinărie să-şi ia tigari a mărturisit că lângă maşina tânărului ar fi fost şi o femeie, chiar înainte de gestul necugetat. Bărbatul şi cea care stătea lângă maşina sa s-ar fi certat. În urma discuţiilor aprinse, femeia a devenit foarte agitată, iar mai apoi a fugit.

Benzinaria de pe Calea Turzii în care s-a întâmplat tragedia este acum inchisa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe ale tânărului care şi-a dat foc în maşină într-o benzinărie din Cluj. Martorii spun că s-ar fi certat cu o femeie