Antena Meniu Search
x

Ultimul mesaj trimis de o italiancă infectată cu coronavirus fiului ei: "Eu mor"

O mamă din Italia infectată cu coronavirus i-a trimis fiului ei un ultim mesaj pe WhatsApp: "Eu mor". Bărbatul a povestit că el și sora lui încă mai caută cenușa mamei, al cărei cadavru a fost incinerat în Bergamo.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.03.2020, 09:49

Coronavirus în Italia
Ultimul mesaj trimis de o italiancă infectată cu coronavirus fiului ei: "Eu mor" - tpi.it

O mamă din Italia infectată cu coronavirus i-a trimis fiului ei un ultim mesaj pe WhatsApp: "Eu mor". Bărbatul a povestit că el și sora lui încă mai caută cenușa mamei, al cărei cadavru a fost incinerat în Bergamo.

O femeie din Italia infectată cu coronavirus și-a luat adio de la copiii ei printr-un mesaj pe WhatsApp. Micola, fiul cel mare al femeii, a povestit totul pentru tpi.it, drama acestei familii fiind cutremurătoare.

- Eu mor. 

- Ce spui? De ce?

Pe acelaşi subiect

- Nu mai pot respira, doctorul spune să vă salut.

- Nu renunta, te iubesc, fa-o pentru mine.

- Dar nu mai depinde de mine, mi-au dat morfină

Acestea sunt mesajele pe care Annalisa, o femeie de 75 de ani, le-a schimbat cu fiul ei, de pe patul unui spital. 40 de minute mai târziu avea să moară, răpusă de coronavirus. 

Apoi, de la spitalul din Ponte San Pietro, din zona Bergamo, trupul său a fost încărcat pe unul dintre camioanele militare și dus la Bologna, acolo unde copiii încă îi caută cenușa.

Nicola, fiul cel mai mare care locuiește la Brembate, în provincia Bergamo, are vocea calmă a cuiva care s-a confruntat cu o durere prea mare pentru a mai simți furie: "Mama mea Annalisa avea 75 de ani, dar în afară de unele probleme de cataractă, a fost bine. În jurul datei de 4 martie a început să aibă febră și dureri musculare foarte severe. Am făcut întregul proces, numărul gratuit, 112, medicul generalist, dar toată lumea a spus să stea acasă, este o gripă normală."

"Suntem la un pas de Bergamo, am văzut că nu există decât Coronavirus în jur, nu „o gripă normală” și, de vreme ce mama nu s-a vindecat, chiar dacă nu a avut tuse, pe 9 martie tatăl meu a dus-o la spitalul din Ponte San Pietro.", mai spune bărbatul. El a povestit cum mama lui a fost lăsată o zi înainte să fie testatămși rezultatele pozitive au venit după alte 3 zile. 

Medicii au vrut să o transfere la Milano, nefiind un caz grav, dar au atenționat familia că boala e imprevizibilă: "Dintr-o dată, pe 18 martie, a început să se simtă rău. Respira greu, i-au pus cască de ventilare."

Drama s-a petrecut apoi rapid, Annalisa le-a trimis copiilor ei mesaje, iar la 10 minute după ultimul mesaj aceștia au primit un telefon de la spital. Li se spunea că situația e gravă, că femeii i se va da morfină. După altă jumătate de oră au fost anunțați că mama lor murise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ultimul mesaj trimis de o italiancă infectată cu coronavirus fiului ei: "Eu mor"