Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost amendat după ce a fentat carantina doar pentru "a-i da un pumn în față unui tip"

Poliția franceză a amendat un bărbat care a încălcat măsura carantinării pentru a se bate cu un alt individ. Ba mai mult, agresorul avea și o declarație scrisă cu motivul pentru care a ieșit din izolare.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 24.11.2020, 09:08

Poliția franceză, fotografiată în misiune
Poliția franceză, fotografiată în misiune - Profimedia Images
  • Un bărbat din Franța a încălcat carantina doar pentru a se răfui cu o altă persoană.
  • Individul a completat și o declarație pe propria răspundere, descriind exact motivul părăsirii locuinței.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Bărbatul a completat corect declarația privind ieșirea din izolare, cu numele, adresa și ora la care a părăsit locuința sa din Lannion, Bretania, potrivit The Guardian

Cu toate acestea, ofițerii au constatat că, în loc să bifeze una dintre căsuțe, indicând un motiv legitim pentru a ieși afară în timpul carantinei - acestea incluzând mersul la cumpărături, vizita medicală, călătoria spre locul de muncă sau exerciții fizice timp de până la o oră la o distanță maximă de 1 km - bărbatul scrisese „pentru a-i sparge fața unui tip”, activitate neacoperită de formular.

Daniel Kerdraon, șeful poliției locale, a declarat că ofițerii săi l-au observat pe bărbatul de 39 de ani care se ascundea în spatele unei mașini.

Când a fost întrebat ce face, el a explicat că așteaptă să lovească pe cineva, avea formularul completat cu numele său real și ora la care plecase de acasă, dar i-am explicat faptul că motivul pentru care a ieșit nu era valabil", a declarat Kerdraon ziarelor locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a fost amendat după ce a fentat carantina doar pentru "a-i da un pumn în față unui tip"