Antena Meniu Search
x

Un bărbat căutat de poliţie de aproape 50 de ani a fost arestat, în SUA. Individul evadase în timpul înmormântării bunicii sale

Un deținut care a evadat în 1971, în timpul înmormântării bunicii sale, a fost prins de FBI. Leonard Moses fusese condamnat la închisoare pe viață pentru crimă.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 20.11.2020, 15:48

Leonard Moses a evadat în 1971, în timpul înmormântării bunicii sale.
Leonard Moses a evadat în 1971, în timpul înmormântării bunicii sale. - FBI
  • Un deținut căutat de poliţie de aproape 50 de ani a fost arestat, în SUA.
  • Bărbatul și-a refăcut viața și a lucrat ca farmacist în statul Michigan.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Leonard Moses a fost condamnat la închisoare pe viață în 1968 pentru uciderea unei femei din Pittsburgh, scrie Daily Mail.

În timpul tensiunilor apărute după uciderea activistului pentru drepturi civile ale persoanelor de culoare din SUA, Martin Luther King, Moses a aruncat cocktailuri Molotov asupra unei case.În urma incidentului, femeia care locuia în respectiva casă a murit din cauza arsurilor.

Bărbatul a evadat în 1971, cu ocazia înmormântării bunicii sale. Timp de aproape 50 de ani, Moses a fost de negăsit, dar în cele din urmă a fost descoperit în statul Michigan, unde lucra ca farmacist din 1999, sub numele de Paul Dickson. 

La începutul anului 2020, FBI a dat de urma bărbatului, acesta fiind inculpat pentru fraudă. Joi, bărbatul a fost arestat la locuința sa din statul american Michigan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat căutat de poliţie de aproape 50 de ani a fost arestat, în SUA. Individul evadase în timpul înmormântării bunicii sale