Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Alba care, iniţial, a refuzat internarea, a murit la câteva ore după ce a aflat că are coronavirus

Un bărbat de 51 de ani din Aiudul de Sus, Alba, care iniţial a refuzat internarea la spital, a murit la câteva ore după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.09.2020, 13:46

Un bărbat din Alba care, iniţial, a refuzat internarea, a murit la câteva ore după ce a aflat că are coronavirus
Un bărbat din Alba care, iniţial, a refuzat internarea, a murit la câteva ore după ce a aflat că are coronavirus - Sputnik / Vladimir Astapkovich via Hepta
  • Bărbatul a refuzat inițial să rămână sub supraveghere medicală, însă s-a întors în spital după ce a aflat că a fost depistat cu coronavirus.
  • In câteva ore de la internare, starea i s-a agravat brusc si a murit.

Bărbatul a mers la spitalul din Aiud pe 19 septembrie. Acesta avea pneumonie dar suferea şi de hipertensiune arterială. De asemenea, pentru că prezenta simptome asociate COVID i s-au luat probe pentru test și i s-a propus să rămână internat în spital pentru supraveghere medicală.

Bărbatul a refuzat pe semnătură să fie internat şi a mers acasă.  

Duminică, 20 septembrie, rezultatul a venit pozitiv pentru COVID-19, iar bărbatul a fost internat pentru 48 de ore, pe secţia de Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, secţie special destinată pacienţilor cu coronavirus, scrie adevarul.ro.

În noaptea de 20 spre 21 septembrie, în jurul orei 03.00, starea bărbatului s-a agravat brusc şi a decedat.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 19 cazuri noi de COVID-19 în judeţul Alba potrivit datelor transmise marţi 22 septembrie, de către Direcţia de Sănătate Publică.  

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Alba care, iniţial, a refuzat internarea, a murit la câteva ore după ce a aflat că are coronavirus