Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a ucis şi incendiat amanta însărcinată, cu ajutorul soţiei, pentru că a refuzat să avorteze

Un bărbat în vârstă de 19 ani este acuzat că şi-a ucis şi incendiat amanta însărcinată, dar şi pe prietenul acesteia, cu ajutorul altor patru persoane, între care şi soţia acestuia. Motivul teribil al crimei este chiar refuzul tinerei de a renunţa la bebeluş.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.11.2020, 18:54

Ellen Priscila Ferreira da Silva
Un bărbat şi-a ucis şi incendiat amanta însărcinată, cu ajutorul soţiei, pentru că a refuzat să avorteze - Instagram/ellenferreira3184/Facebook/Ellen Ferreira
  • Au fost reţinuţi şi alţi doi suspecţi în cazul crimei.
  • Şi soţia criminalului era însărcinată.

Ellen Priscila Ferreira, în vârstă de 24 de ani, era însărcinată în patru luni. A fost ucisă alături de prietenul ei, Ely Carlos dos Santos, în vârstă de 39 de ani, în oraşul Coroados, în data de 17 octombrie.

Potrivit presei locale, suspectul în vârstă de 19 ani şi soţia acestuia, o tânără de 36 de ani, la rândul ei însărcinată, au mărturisit poliţiei fapta pe care au comis-o.

Cei doi au recunoscut că au plănuit să o omoare pentru că a refuzat să avorteze.

Anchetatorul Paulo de Tarso a declarat că nu a fost niciodată preyent la o scenă a crimei de att de şocantă în cei 30 de ani ai săi de poliție.

„Ellen era însărcinată cu bărbatul care a ucis-o. Este căsătorit, dar a avut o relație cu Ellen”, a spus de Tarso. „Și soția suspectului era însărcinată. Amândoi au vrut ca Ellen renunţe la copil, dar ea nu a acceptat.”

Autoritățile au reținut, de asemenea, alți doi bărbați, în vârstă de 35 și 38 de ani, ambii negând implicarea lor în crimă.

Toți cei patru suspecți au fost reținuți timp de 30 de zile, potrivit Daily Mail.

„Până în prezent, nu suntem siguri de modul în care au fost abordate victimele. Știm ce s-a întâmplat după ce au fost legați de mașină”, a spus de Tarso. „Încercăm să dovedim că bărbatul și femeia, care sunt căsătoriți, s-au întâlnit cu ceilalți doi suspecți pentru a comite crima.”

Tânăra însărcinată şi prietenul cu care se afla la momentul atacului au fost găsiţi carbonizaţi într-o maşină arsă, legaţi la mâini şi la picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a ucis şi incendiat amanta însărcinată, cu ajutorul soţiei, pentru că a refuzat să avorteze