Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân italian de 81 de ani îi cântă serenade soţiei bolnave, pe care nu o poate vizita în spital

Un gest de iubire care topeşte inimi. Un italian în vârstă de 81 de ani a fost filmat în timp ce îi cânta serenade la acordeon soţiei sale. Bătrâna bolnavă a admirat spectacolul de la balconul spitalului în care se afla.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.11.2020, 15:36

Stefano Bozzini
Un italian de 81 de ani îi cântă serenade soţiei bolnave, pe care nu o poate vizita în spital - Facebook/ Valerio Marangon
  • Cuplul este căsătorit din 1973
  • Stefano a învățat să cânte la acordeon singur

Stefano Bozzini, un bătrân în vârstă de 81 de ani s-a gândit să îi arate soţiei sale printr-un gest inedit că îi e alături, mai ales în momentele dificile. Pentru că nu o poate vizita în spital, italianul a decis să îi cânte o serenadă la geam.

Carla Sacchi, care îi este soţie de mai bine de 47 de ani, a urmărit momentul cu emoţie de la fereastra camerei de spital în care este internată, în Castel San Giovani, un oraş din regiunea nordică Emilia-Romagna.

Stefano, așezat pe un scaun în stradă, în faţa geamului, a început recitalul cu „Spanish Eyes” a lui Engelbert Humperdinck şi a continuat cu câteva piese de dragoste preferate de-ale soţiei lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Purtând o mască pe faţă, o pălărie de pene şi o jachetă roşie, bătrânul a cântat la acordean în timp ce, atât soţia sa, cât şi alte persoane l-au privit şi aplaudat pentru momentul frumos şi de altfel extrem de emoţionant.

Potrivit Daily Mail, spitalul nu se ocupă cu tratarea pacienţilor Covid, dar vizitatorii nu au voie să intre în clădire din cauza restricțiilor menite să reducă răspândirea virusului.

Spitalul nu tratează pacienții cu coronavirus, dar vizitatorii nu au voie să intre în clădire din cauza restricțiilor menite să reducă răspândirea virusului.

Cuplul este căsătorit din 1973 și Stefano a învățat să cânte la acordeon singur, din pasiune şi dragoste pentru muzică. Face parte ca membru din infanteria montană Alpini a armateni italiene, iar pălărie pe care o poartă în videoclip aparţine uniformei.

Porecla sa din unitate a fost „Gianni Morandi al Alpinilor”, deoarece cânta mereu la acordeon.

"A fost soare, aș fi cântat toată ziua", a spus Stefano.

Povestea emoțională a devenit de atunci virală pe social media.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bătrân italian de 81 de ani îi cântă serenade soţiei bolnave, pe care nu o poate vizita în spital