Antena Meniu Search
x

Un gălăţean le-a oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă: "Trebuie să avem grijă de eroii noştri"

Un tânăr din Galaţi a dorit să îşi arate recunoştinţa faţă de medicii şi asistentele din linia întâi şi le-a pregătit o surpriză.

de Redactia Observator

la 11.05.2020, 11:22

Un gălăţean le-a oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă
Un gălăţean le-a oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă - Facebook
  • Medicii sunt "ultima barieră în faţa acestui inamic invizibil"
  • Vizita a avut loc la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi

George le-a oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei din Galaţi, spunând că acestea reprezintă "ultima barieră în faţa acestui inamic invizibil".

"Ei sunt salvatorii în halate albe, eroi acoperiţi de măşti, viziere, combinezoane. (...) Să le mulţumim, să îi preţuim, să ne rugăm pentru ei să fie ocrotiţi, pentru a putea la rândul lor să îi ocrotească şi pe cei aflaţi în suferinţă", a scris George, pe Facebook. 

El a încheiat spunând că noi, românii, toţi ceilalţi care nu sunt în linia întâi, "trebuie să avem grijă de eroii noştri".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Un gălăţean le-a oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Urgenţă: "Trebuie să avem grijă de eroii noştri"