Antena Meniu Search
x

Un milionar din Prahova și-a înjunghiat directoare în inimă cu mai multe lovituri de cuțit

Un milionar din Prahova și-a înjunghiat directoare în inimă cu mai multe lovituri de cuțit. Cei doi erau în mașină împreună și femeia a fost atacat sălbatic.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.04.2020, 10:39

Milionar Prahova
Un milionar din Prahova și-a înjunghiat directoare în inimă cu mai multe lovituri de cuțit - Twitter
  • Milionarul și directoarea, găsiți într-o mașină.
  • Bărbatul a încercat să se autorănească.

Un milionar din Prahova și-a înjunghiat directoare în inimă cu mai multe lovituri de cuțit. Cei doi erau în mașină împreună și femeia a fost atacat sălbatic.

Omul de afaceri prahovean Mihai Tufan a fost reținut în noaptea de joi spre vineri, după ce a înjunghiat-o pe una dintre directoarele firmelor sale, cu mai multe lovituri de cuțit, în zona inimii.

”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere.

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza  că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat.

Pe acelaşi subiect

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.

Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, scrie in comunicatul Poliției. 

Antena 3 scrie că bărbatul reținut este Mihai Tufan, milionar cu o avere de aproximativ 90 de milioane de euro, cu afaceri în producția de energie și distribuția de carburanți, originar din Câmpina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un milionar din Prahova și-a înjunghiat directoare în inimă cu mai multe lovituri de cuțit