Antena Meniu Search
x

Un nou smartphone a fost lansat în România. Vezi cum arată şi ce ştie să facă (FOTO)

Un nou smartphone a fost lansat oficial pe piaţa din România, unul care oferă un raport foarte bun preţ - dotări tehnice.

Un nou smartphone a fost lansat oficial pe piaţa din România, unul care oferă un raport foarte bun preţ - dotări tehnice.

Este vorba despre  smartphone-ul Moto G4 de la Lenovo, care dispune de un procesor Snapdragon 617 cu 8 nuclee şi 2 GB memorie RAM.

Sub ecranul full HD de 5,5 inch se mai ascund 16 GB memorie internă şi o baterie de 3.000 mAh despre care producătorul susţine că ţine cel puţin o zi. Spaţiul intern, care nu este dintre cele mai generoase, poate fi extins prin intermediul unui card microSD de cel mult 128 GB.

În ceea ce priveşte partea foto, Moto G4 are în dotare o cameră foto de 13 MP, căreia i se alătură aşa-zisa cameră de selfie-uri, de 5 MP. Camera principală are o diafragmă f/2.0 şi poate filma în format 1080p cu 30 de cadre pe secundă.

Disponibil pe alb şi negru, smartphone-ul de 155 de grame al celor de la Lenovo are preinstalată versiunea 6.0.1 de Android.

Moto G4 va putea fi cumpărat din magazinele Orange pentru 209 de euro fără abonament, respectiv 19 euro la abonamentul Orange Me 25.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Un nou smartphone a fost lansat în România. Vezi cum arată şi ce ştie să facă (FOTO)