Antena Meniu Search
x

Un pacient Covid transferat de la Neamț, în noaptea incendiului, a murit. Bărbatul era la UPU când a luat foc salonul ATI

Un pacient Covid în vârstă de 69 de ani, care se afla în UPU Neamț sâmbătă seară, când secția ATI a fost cuprinsă de flăcări, a murit seara trecută, la Pașcani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.11.2020, 12:10

Un pacient Covid transferat de la Neamț, în noaptea incendiului, a murit. Bărbatul era la UPU când a luat foc salonul ATI - Inquam Photos
  • Pacientul transportat la spitalul din Pașcani a murit.
  • Șase pacienți salvați din infernul de la Neamț au fost transferați la spitalul mobil de la Lețcani.

Bărbatul avea pancreatită și se în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Piatra Neamț, având nevoie de Terapie Intensivă.

El nu a suferit arsuri.

Sâmbătă seară, după incendiul care a curprins secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, în urma căruia zece oameni și-au pierdut viața, el a fost transferat la Pașcani.

Din păcate, starea lui s-a degradat și, aseară, în jurul orei 21.00, a murit.

Șase pacienți aduși la spitalul mobil de la Lețcani

Bărbatul de 69 de ani a fost adus în Iași împreună cu cei șase pacienți Covid salvați din infernul de la Piatra Neamț. El a fost lăsat la Pașcani, ceilalți fiind internați la spitalul mobil de la Lețcani.

10 persoane au murit, după ce un incendiu a izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, sâmbătă seara.

Acestea erau persoane infectate cu coronavirus, intubate.

De asemenea, mai multe persoane au fost rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un pacient Covid transferat de la Neamț, în noaptea incendiului, a murit. Bărbatul era la UPU când a luat foc salonul ATI