Antena Meniu Search
x

Un polițist examinator a adormit la proba de traseu a unui candidat care încerca să obțină permisul auto (Video)

Un polițist examinator a fost filmat în timp ce doarme, pe scaunul din dreapta, la Suceava, în loc să fie atent la candidatul care încerca să obțină permisul auto.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.09.2020, 09:18

Un polițist examinator a adormit la proba de traseu a unui candidat care încerca să obțină permisul auto
Un polițist examinator a adormit la proba de traseu a unui candidat care încerca să obțină permisul auto - Captura YouTube
  • Polițistul moțăie pe scaunul din dreapta, fără să fie atent la candidatul care dădea proba practică pentru obținerea permisului de conducere.
  • Imaginile au fost filmate în municipiul Suceava.

Incidentul a fost filmat de un alt șofer aflat în trafic, în zona podului peste râul Suceava, iar imaginile au fost postate pe Internet.

Candidatul aflat la volan pare că nu știe cum să reacționeze, așa că își vede de drum, în timp ce polițistul de lângă el, care nu poartă mască de protecție, trage un pui de somn.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un polițist examinator a adormit la proba de traseu a unui candidat care încerca să obțină permisul auto (Video)