Antena Meniu Search
x

Un român a fugit cu ambulanța, în Franța, în timp ce medicii încercau să salveze un sinucigaș

Un român a fugit cu ambulanța, în Franța, în timp ce medicii încercau să salveze un sinucigaș. Polițiștii l-au urmărit apoi și l-au arestat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.06.2020, 14:39

Român în Franța
Imagine cu caracter ilustrativ - Profimedia
  • Românul nu știa că ambulnța are sistem de geolacație.
  • Polițiștii l-au urmărit prin trafic pe fugar.

Un bărbat fără adăpost în vârstă de 57 de ani a furat o ambulanță și a fugit cu ea, în noaptea de luni spre marți, 30 iunie, în Romans-sur-Isere, în regiunea Drôme. În timp ce pompierii și salvatorii interveneau la un apel, românul a fugit cu vehiculul.

În jurul unu noaptea, marți, pompierii au fost chemați la o tentativă de sinucidere în Romani-sur-Isere. Când au ajuns la adresa indicată în apel au parcat ambulanța și au intrat în clădire. Atunci, un bărbat fără adăpost, în vârstă de 57 de ani, s-a apropiat de ambulanță și a observat cum cheia era încă în contact. S-a urcat la volan, a pornit și s-a făcut nevăzut.

Ambulanța este echipată cu un sistem de geolocalizare, astfel că poliția națională și municipală a plecat în căutarea acesteia și a încercat să o oprească pe drumul regional 532, scrie France Bleu. Abia după un sfert de oră agenții au imobilizat autovehiculul.

Bărbatul care îl furase, de origine română, a refuzat să se supună testului de alcoolemie. El a fost dus la secție și încă e reținut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un român a fugit cu ambulanța, în Franța, în timp ce medicii încercau să salveze un sinucigaș